28 / 04 / 2024

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Jaguar'ın popüler modeli XE'nin fiyatı resmen açıklandı! Peki, Jaguar XE fiyatları ne kadar oldu? İşte Jaguar XE 27 Ağustos 2023



Spor sedana yeni bir soluk kazandıran Jaguar XE`nin 2023 Ağustos fiyatı açıklandı.  Bu yenilenen Jaguar XE, performans, dinamik sürüş özellikleri ve gelişmiş teknolojilerle dolu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Aracın tork dağılımını tekerlekler arasında mükemmel bir uyumla dengelemesi, sürücüye adeta nefes kesen bir sürüş deneyimi sunuyor. Özellikle virajlarda esneklik ve stabilite sağlayarak sürücü güvenini en üst seviyeye taşıyor. Ayrıca XE'nin dört tekerlekten çekiş (AWD) sistemi, performansı ve yol tutuşunu önemli ölçüde artırıyor. Bu sistem, Intelligent Powertrain Dynamics (IDD) adını taşıyan akıllı bir modelleme sistemi ile desteklenerek, farklı yol koşullarında gücü optimum şekilde dağıtarak dinamik sürüş keyfini garanti ediyor.

Yeni Jaguar XE'nin tasarımında sorunsuz performans ve yakıt verimliliği ön planda tutuldu. Güçlü dizel motor seçenekleri, akıllı rejenerasyon sistemleri ve verimliliği artıran teknolojilerle donatılarak, hem performans hem de ekonomi dengesi en iyi şekilde sağlanıyor.

Jaguar XE, opsiyonel paketlerle de daha da cazip hale getiriliyor. Bu paketler arasında uyarlanabilir dinamik özellikler, etkileyici kırmızı frenler, şık kaput spoyleri ve etkili fren sistemleri bulunuyor. Ayrıca, araç içinde telefon sinyalini güçlendiren bir sistem ve kablosuz şarj özelliği sayesinde uyumlu akıllı telefonlar kablosuz olarak şarj edilebiliyor. Telefon sinyalini artırmak için aracın anteni kullanılarak daha iyi bir iletişim deneyimi sunuluyor.

NanoeTM iyonlaştırma özelliği gibi isteğe bağlı özellikler, sürücü ve yolcu konforunu üst seviyeye taşıyor. Bu inovatif özellik sayesinde araç içindeki hava kalitesi artırılarak PM2.5 parçacıkları, toz, polen ve diğer alerjenler filtreleniyor. Aynı zamanda arka koltukların katlanabilir olması, daha fazla yükleme alanı sunuyor. İsteğe bağlı elektrikli bagaj kapağı ise kullanım kolaylığı sağlarken, suya dayanıklı ve darbeye karşı dayanıklı olan Activity Key 4 ile geleneksel anahtarlar artık gereksiz hale geliyor.

2023 Ağustos'ta piyasaya sürülen Jaguar XE, performans, teknoloji ve konforun mükemmel bir kombinasyonunu sunarak otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

Jaguar XE fiyatları ne kadar? Duyan inanamadı! Tek tek açıklandı!JAGUAR XE  FİYAT LİSTESİ!

Donanım PaketiMotor Hacmi ve GücüOrtalama Yakıt Tüketimi (lt)*Azami Anahtar Teslim Satış Fiyatı (TL)**
R-DYNAMIC S1.997 cc - 204 bg5,54.061.016
R-DYNAMIC HSE1.997 cc - 204 bg5,54.458.306

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.jaguar.com.tr/

Editör notu: Bu haber 27 Ağustos 2023 saat 00.26'da yazıldı. An itibarıyla dolar 26 lira 53 kuruş, euro 28 lira 61 kuruş, altının gramı ise bin 633 lira 92 kuruş değerindedir.

Jaguar XE modelinde fiyatlar uçuşa geçti: 423 bin TL zam geldi! Duyan inanamadı!
Jaguar XE fiyatları ne kadar? Duyan inanamadı! Tek tek açıklandı!
Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 20 Mart 2023 fiyat listesi...
Jaguar XE kaç TL oldu, zam geldi mi? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...
Jaguar XE'ye yeni yıl zammı! 12 Ocak 2023 fiyat listesi...
Jaguar XE kaç TL? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...
Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 27 Kasım 2022 fiyat listesi...
Jaguar da zam yaptı! İşte Jaguar XE’nin 6 Ekim 2022 fiyat listesi…
Jaguar XE fiyatlarında son dakika! En uygun Jaguar XE kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi...
Jaguar XE Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Jaguar XE ne kadar? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...
Jaguar XE fiyatları kaç TL? En uygun Jaguar XE ne kadar? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Geri Dön