06 / 05 / 2024

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Spor sedana yeni bir soluk kazandıran Jaguar XE`nin Mart 2023 fiyatı açıklandı. Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE kaç TL? 20 Mart 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…



Spor sedana yeni bir soluk kazandıran Jaguar XE`nin 2023 Mart fiyatı açıklandı. 

Jaguar XE, performans, dinamik kullanım ve gelişmiş sürüş teknolojileriyle yeniden tasarlandı. Otomobil, tekerlekler arasındaki tork dağılımını yumuşak bir şekilde dengeleyerek heyecan verici bir sürüş deneyimi sunar. Bu sistem, esnekliği ve viraj alma stabilitesini destekleyerek sürücüye güven aşılar. XE'nin dört tekerlekten çekiş (AWD) sistemi, aracın performansını ve yol tutuşunu geliştirir. Intelligent Powertrain Dynamics (IDD) modeli, mevcut yol koşullarını analiz eder ve tüm yüzeylerde dinamik yol tutuşu için gücü tekerlekler arasında dengeler.

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Jaguar XE, sorunsuz performans ve yakıt ekonomisi için tasarlanmıştır. Daha güçlü bir dizel motor, akıllı rejenerasyon sistemi ve verimliliği artıran teknolojilerle donatılmıştır.

İsteğe bağlı olarak sunulan paketler, araç estetiğini ve sürüş deneyimini daha da geliştirir. Bu paketler arasında uyarlanabilir dinamikler, kırmızı frenler, kaput spoyleri, ön 355 mm ve arka 325 mm frenler yer alır. Telefon sinyali güçlendirici ve kablosuz şarj özelliği sayesinde uyumlu akıllı telefonlar kablosuz olarak şarj edilebilir. Ayrıca arabanın antenini kullanarak telefon sinyal alımını da artırabilirsiniz.

Jaguar XE fiyatlarında son dakika! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

İsteğe bağlı NanoeTM iyonlaştırma özelliği, sürücü ve yolcu konforunu artırır. Bu özellik, dış havadaki küçük parçacıkları yakalayarak PM2.5 parçacıklarını, tozu, poleni ve diğer uçucu alerjenleri filtreler. Ayrıca arka koltuklar katlanarak daha fazla eşya taşıma imkanı sunar. İsteğe bağlı elektrikli bagaj kapağı, kapıyı açmayı ve bagaj bölmesine erişmeyi kolaylaştırır. Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı Activity Key 4 ile arabanızı kilitleyip açabilir ve çalıştırabilirsiniz. Geleneksel anahtarlar artık gereksiz hale gelmiştir.

Peki, Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE kaç TL? 20 Mart 2023 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…


Geri Dön