15 / 05 / 2024

gayrimenkule yatırım yapılmalımı

gayrimenkule yatırım yapılmalımı

Uluslararası finans piyasalarında "Dr. Kıyamet" olarak tanınan yatırım uzmanı Faber: "Yatırımcılara gayrimenkul, hisse senedi ve bono almalarını, nakit bulundurmalarını ve değerli metallere yatırım yapmalarını öneriyorum" dedi.

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

JPMorgan'dan gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesi!

Hedge fonlarının, Fed’in varlık alımlarını azaltmasının piyasadaki oynaklığın armasına neden olması ve tahvil fiyatlarını baskılaması sonucunda fırsat sunacağını tahmin eden JPMorgan stratejistleri, gayrimenkule yatırım yapın tavsiyesinde bulundu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Marc Faber gayrimenkule yatırım yapıyor!

Yatırımı Marc Faber, gayrimenkule yatırım yaptığını ifade etti. Faber, gayrimenkul, hisse senedi, tahvil ve kıymetli metaller alanlarında yatırım yaptığını belirtti...

Ünlüler gayrimenkule yatırım yapıyor!

Eylül ayında gayrimenkule yatırım yapanların sayısı oldukça arttı. Ünlüler kazandıkları paraları gayrimenkul sektöründe değerlendiriyor. İşte Eylül ayında ev alan ünlüler...

Engin Altan Düzyatan gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını dile getiren Engin Altan Düzyatan, bitcoin için “Çok ilgimi çekmiyor. Riskleri yüksek olan şeylere para yatırmam." dedi. Düzyatan, yatırımlarını gayrimenkule yaptığımı açıkladı.

Türkler yurt dışında gayrimenkule yatırım yapıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerinden derlenen bilgilere göre, yurt dışındaki doğrudan yatırım miktarında en fazla artış gayrimenkul sektöründe kaydedildi..

Türkiye'de en çok yatırım gayrimenkule yapılıyor!

Ünlülerin gayrimenkul Enes Su, en iyi ve en risksiz yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu dile getirdi. Su, "Türkiye'de en çok yatırımın gayrimenkul üzerine yapıldığı bir aşikardı" dedi.

Emeklilik fonları gayrimenkule yatırım yapacak!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katıldı. RE-PIE, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.

gayrimenkule yatırım yapılmalımı Haberi

gayrimenkule yatırım yapılmalımı

Uluslararası finans piyasalarında "Dr. Kıyamet" olarak tanınan yatırım uzmanı Marc Faber, "Yatırımcılara gayrimenkul, hisse senedi ve bono almalarını, nakit bulundurmalarını ve değerli metallere yatırım yapmalarını öneriyorum"dedi.


Faber, Sermaye Piyasaları Kongresinin açılışında düzenlenen basın toplantısının ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.


Eski batıyla yeni dünyanın arasında bulunan Türkiye'nin ciddi bir jeopolitik avantajı bulunduğuna işaret eden Faber, modern iletişim sistemleri düşünüldüğünde jeopolitik konumun eskisi kadar önemli olmadığını dile getirdi.


Liman şehirlerinin eskiden daha önemli olduğunu anımsatan Faber, "Bugün taşımacılık uçakla yapıldığı için liman şehirleri önemsizleşti. Türkiye'nin kendine sorması gereken soru 'bir batı şehri mi yoksa Asya merkezli bir ülke mi' olacağı" diye konuştu.


Faber, batıya bakıldığında ABD'yi destekleyen bir sistemin görüldüğüne değinerek, "Avrupa bugün ABD tarafından yönetiliyor. Bugün Almanya Başbakanı Angela Merkel'in hiçbir kararı ABD'den bağımsız...