07 / 05 / 2024

Gaysan Mobilya yurt yatakları

Gaysan Mobilya yurt yatakları

Prefabrik konutlara, konteynerlara, misafirhanelere ‘dar mekanlara pratik çözümler’ üreten Gaysan Mobilya, şimdi de öğrenci yurt odalarının sınırlı, kısıtlı metrekaredeki yaşam alanlarına yer açmak için sayısız çözüm vaad ediyor.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Enne Mobilya, yurt dışında yeni mağazalar açacak!

Enne Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aytekin, 2020'de yapacakları yatırımlara ilişkin, “2020'de de yurt içi ve yurt dışında hedeflerimizi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz" dedi...

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor!

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor. Yurt dışından getirilen süngerin ham maddesine ulaşmada zorluk yaşandığı için sünger bulamadıklarını belirten üreticiler, bu durumun tüketiciye yüzde 12 civarında yansıdığını söyledi.

Gaysan Mobilya ile öğrenci yurtlarında yüzde 40 kapasite artışı!

Gaysan Mobilya, küçük yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayan multifonksiyonel ve ‘akıllı’ mobilyaları ile öğrenci yurtlarında yüzde 40’a varan kapasite artışı sağlıyor.

Doğtaş Mobilya 44 yılı geride bıraktı!

Mobilya sektöründe 44 yıldır var olan Doğtaş yurtiçi ve yurt dışında mağaza açmaya devam ediyor. Doğtaş Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, "Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını yaratmalarında yardımcı oluyoruz" dedi.

Yağmur Mobilya Şanlıurfa'da açıldı!

Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Gaysan Mobilya yurt yatakları Haberi

Gaysan Mobilya yurt yatakları


Türkiye genelindeki öğrenci yurtlarının şartlarının iyileştirilmesi amacıyla, geçtiğimiz yılın haziran ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Öğrenci Yurtları Projesi’ni başlattı. Proje kapsamında 81 ildeki 347 yurtta kalan 310 bin öğrencinin barınma şartlarının iyileştirilmesi hedefiyle, Türkiye genelinde yeni yurtların yapılması, yurt içindeki ranzaların kaldırılması ve baza-yatak sistemine geçilmesi isteniyor. Proje açılışında yurtlarda ‘ranza devrinin kapanacağını’ duyuran hükümet, öğrencilere 2-3 kişilik odalar ve içinde buzdolabı, çamaşır makinesi, interneti olan daha yaşanabilir bir yurt ortamı oluşturmayı amaçlıyor.


Mevcut yurtlar koğuş sisteminde mi?

Öğrenci yurtları ülkemizde uzun yıllardan beri var olan ancak üstü örtülü kalmış kronik bir problem.   20-25 sene öncesinin dizaynı olan devlet yurtları günümüz gençliğinin sosyal, kültürel ve yaşam alışkanlıklarına cevap verememekte ve imkanı olan öğrenciler alternatif çözümler aramaktadır. Zira mevcut yurtlar metal...