04 / 05 / 2024

gazbeton üreticileri birliği

gazbeton üreticileri birliği

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği -TGÜB'ün 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı’ nda, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar 2 yıl için dernek başkanı seçildi.

Gazbeton Üreticileri Birliği'ne yeni Genel Sekreter!

  Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği Genel Sekreterliği görevini 1997 yılından bu yana başarıyla yürütmekte olan İnşaat Yük. Mühendisi İnal Sungurun emekliye ayrılmasıyla boşalan göreve, İnşaat Mühendisi Gülay Özdemir getirildi  

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, limon üreticileri için fiyat garantisi istiyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, limon üreticilerinin çeşitli sebeplerden dolayı mağdur olduğunu belirtti. Bayraktar çiftçilerin sıkıntıları aktardı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Birliği’nde otomobil satışları 14 aydır artıyor!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avrupa Birliği’nde (AB) toplam otomobil satışları Eylül ayında yıllık yüzde 9,2 artış gösterdi. İşte Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği tarafından açıklanan o rakamlar...

Avrupa Birliği'nde yeni otomobil satışları yüzde 18,5 arttı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 18,5 arttı ve 938 bin 950'ye ulaştı.

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman oldu!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği 25. Kuruluş Yılı’nı kutladı. Türkiye Gazbeton sektörünün bir araya geldiği gecede Kamu Kurum ve Kuruluşları, üniversiteler, sanayi dünyası, inşaat sektörü, mimarlar ve STK temsilcilerinden oluşan davetliler yer aldı

Gazbeton kullanımıyla yüzde 50 enerji tasarrufu mümkün!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, yapı sektöründe değişim beklediklerini vurgulayarak, "Çerçevede gazbeton kullanılan binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanabilir'' dedi.

Tokat Turhal'da Süt Üreticileri Birliği açıldı!

Tokat’ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği’nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Celil Göçer, Yılmaz Bekler, Mehmet Ali Yavaş, Ferit Yazar,Abdullah Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Enerjinin yüzde 20'si boşa gidiyor!

Binalarda ısı yalıtım kurallarıyla ilgili standartlar, Resmi Gazete'de yayınlanmadığı için bir türlü uygulanamıyor. Bu durum enerji kullanımını arttırıyor. Uyarı, Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği'nden (TGÜB) geldi.

TGÜB, Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması düzenliyor!

Türk İnşaat Sektörünün köklü ve saygın kurumlarından Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), 25. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında “Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması” düzenliyor.

Gazbeton enerji verimliliğinde yüzde 50 fark sağlıyor!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir; “Gazbetonun sağladığı enerji verimliliği, ülke ve aile ekonomisine önemli katkılar sağlıyor, ekolojik denge korunarak, sağlıklı ve konforlu yaşam alanları oluşturuyor” dedi.

Türkiye gazbeton üretiminde Avrupa birincisi oldu!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 25. yılını kutluyor. TGÜB Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, çeyrek asırdır ülke ekonomisi ve inşaat sektörüne sağlanan fayda ve katma değere vurgu yaptıklarını belirtti.

gazbeton üreticileri birliği Haberi

gazbeton üreticileri birliği

1990 yılından bu yana Türkiye’de yapı kalitesinin artması yönünde önemli çalışmalara imza atan, yapı standartları ve yönetmeliklerinin hazırlanmasında büyük rol oynayan Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği - TGÜB’ün, Mayıs ayında gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında Türk Ytong Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 2014-2016 dönemi için Başkan seçildi. 

Levent Akgerman Başkan Yardımcısı, Nükhet Demiren, Ali Şükrü Kahyaoğlu, Ayhan Apaydın ve Gökhan Bozkurt ise Yönetim Kurulu Üyesi oldular.

TGÜB’ün yeni yönetiminin hedefleri konusunda bilgi veren Başkan F. Fethi Hinginar, “TGÜB olarak hedeflerimiz; enerji verimli, deprem ve yangına karşı güvenli, çevre dostu özelliklere sahip gazbeton yapı malzemesinin geniş kitleler tarafından bilinir ve tercih edilir hale getirilmesi ve Türkiye gazbeton sektörünün uluslararası pazarda üretim ve satış sıralamasında birinci sırayı alabilmesidir” dedi. Türkiye gazbeton sektörünün...