06 / 05 / 2024

gazeteci gözüyle ramazan fotoğraf yarışmasını kazananlar kimler

gazeteci gözüyle ramazan fotoğraf yarışmasını kazananlar kimler

Beykoz Belediyesi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği 'Gazeteci Gözüyle Ramazan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren gazeteciler ödüllerine kavuştu. Jüri özel ödülü Gazze'de görev yapan gazetecilere verildi.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Patronların ve yöneticilerin gözünden 2020!

İnşaat patronları 2020 yılını değerlendirdi. 2020 yılında inşaat sektörünü neler bekliyor? İşte patronların ve yöneticilerin gözünden 2020…

Konut mağdurlarının gözü TBMM'de!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağdurunun gözü TBMM'de...

Murat Kurum: Akıllı göz ile kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Artık bundan sonraki süreçte 'akıllı göz' diyeceğimiz sistemlerle birlikte kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız." dedi.

Murat Kurum: Hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız!

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Kemerburgaz’da imar affı fırsatçılarına göz açtırılmıyor!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, imar affı uygulamasını fırsat bilerek Hazine arazileri üzerine kaçak yerleşimler yapanlara göz açtırmıyor.

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Metropollerdeki çarpık kentleşme göz tırmalıyor!

Türkiye'de özellikle mega kentler estetik kaygısından uzak çarpık bir biçimde inşa edilirken ortaya çıkan kötü manzara da göz tırmalıyor. 

İnşaat patronlarının gözünden 2019!

İnşaat patronları 2019 yılına umutla bakıyor. İşte inşaat patronlarının gözünden 2019...

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Göz tarafından kuruldu. 

Bursa Aygörenler Cami yeni yüzüyle açıldı!

Manevi değerlerinin yanı sıra mahalle halkı için buluşma noktası da olan camilere yönelik hizmetlerine devam eden Osmangazi Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Aygörenler Cami’yi yeni yüzüyle hizmete açtı.

Beyoğlu'na 100 yataklı göz hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek. 

gazeteci gözüyle ramazan fotoğraf yarışmasını kazananlar kimler Haberi

gazeteci gözüyle ramazan fotoğraf yarışmasını kazananlar kimler


Beykoz Belediyesi’nin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği 'Gazeteci Gözüyle Ramazan' konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde iftar programının ardından düzenlenen törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gazeteciler ve davetliler katıldı.


Prestij kitapta toplanacak!  


Haziran ayında startı verilen fotoğraf yarışmasına 80 gazeteci dünyanın dört bir köşesinde çektiği 300 fotoğrafla katıldı. Sadece gazetecilerin katılımıyla sınırlı olan yarışmaya katılan eserler gazeteci yine gazetecilerden oluşan 7 jüri üyesi tarafından değerlendirildi.


Jürinin seçimiyle 50 eser sergilenmeye değer bulundu.  Toplam 13 fotoğrafa ise gecede ödül verildi. Yarışmaya başvuran eserler arasından sergilenmeye değer görülenler bir prestij kitapta toplanarak kalıcı hale getirilecek.


Yarışamaya ev sahipliği yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek törende yaptığı konuşmada  “Basın Bayramı'nın Ramazan ayında olması...