17 / 05 / 2024

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı binası boşaltılıyor mu

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı binası boşaltılıyor mu

Onursal Başkanlığını Fethullah Gülen'in yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı binası, boşaltılıyor. GYV Başkan Yardımcısı Erkam Tufan Aytav, boşaltılan binanın, vakfın Eyüp'teki ek binası olduğunu söyledi.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Doğalgaz ve elektrik faturalarına düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti sonrasında Gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Erdoğan, yüksek gelen doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili, ''Biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız.'' dedi.

Dikkat! Borsa ve altında kritik hafta!

Türkiye Gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Bingöl; geçen hafta yaşanan ve finans piyasalarını yakından ilgilendiren önemli konuları hatırlatarak, yeni haftada borsa ve altınla ilgili tavsiyelerini aktardı.

İzmir'de markalı ve yeni konutlara talep çoğalıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugün kaleme aldığı yazısında İzmir'deki konut sektörünü ve fiyatlarını değerlendirdi.

Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kemerburgaz'a taşındı!

Sabah köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugün kaleme aldığı yazısında Sami Kiresepi ve Rachel Araz'ın Kemerburgaz'daki yeni evlerini taşıdığını kaleme aldı. 

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Orman yangınları ve seller DASK kapsamına giriyor! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının ve sellerin DASK kapsamına girmesi için çalışmaların başlatıldığını kaleme aldı.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Veraset Vergisi’nde 2020 istisnaları ve tarife!

Dünya gazetesi köşe yazarlarından Bumin Doğrusöz bugün köşesinde "Veraset Vergisi’nde 2020 istisnaları ve tarife" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

Altın tahvili ve kira sertifikası nedir?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras 2 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde talep toplanmaya başlanacak olan altın tahvili ve kira sertifikasını açıkladı.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı binası boşaltılıyor mu Haberi

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı binası boşaltılıyor mu

Eyüp'teki binanın Eyüp Belediyesi ile yapılan sözleşme sonucu kullanılmakta olduğunu anlatan Aytav, durumu şöyle açıkladı;


"Birkaç gün önce bir bildirimde bulunuldu. Eyüp'teki binanın kullanımına ilişkin sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini bildirdiler. Tahliye için birkaç gün verdiler. İdare Mahkemesi'ne başvurduk. Ancak başvuru sonuçlanmadan, bugün polislerle gelip, binayı...