04 / 05 / 2024

Gazi Muhtarpaşa nerede

Gazi Muhtarpaşa nerede

Gazi Muhtarpaşa'da çalışmalar devam ediyor. Gazi Muhtarpaşa Bulvarı' nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların yüzde 30'luk kısmını da tamamladı.

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

Şırnak'ta 582 terör mağduru yeni evine kavuştu!

Terör mağdurları için Şırnak Gazi Paşa, İsmet Paşa ve Bahçelievler mahallelerinde yapımı tamamlanan 582 konut için kura çekimi yapıldı. Aileler evlerine kavuştu...

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden oluşuyor. Peki Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Cityist Offices Piyalepaşa nerede?

Cityist Offices Piyalepaşa projesi 14 bin 145 metrekare esnek ofis alanına sahip. "Cityist Offices Piyalepaşa nerede?" sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Amasya Ertuğrul Gazi Parkı açıldı!

Suluova Belediyesi tarafından 1 yıl içerisinde Yenidoğan, Beyazıt, Girne, Pazar, Yeni Mahalle, Hacıhayta ve Şeker Mahallelerine yapılan parkların toplu açılış töreni Amasya Milletvekili Haluk İpek’in katılımları ile gerçekleştirildi.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

YN Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YN Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Yoruç tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Gazi Umurpaşa Sokak'ta kuruldu.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultangazi, 75.Yıl Mahallesi, Fevzi Caddesi'nde açıldı.

Aydınlar Bina Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar Bina Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertal Karataş tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Eyüp, Silahtarağa Mahallesi, Gazi Muhtarpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Erak Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Mekanik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erak Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Mekanik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kazım Eraktirin tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Gazi Paşa Caddesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Gazi Muhtarpaşa nerede Haberi

Gazi Muhtarpaşa nerede

Çalışmalar ile bilgiler veren teknik personel, Atatürk Kan Merkezi'nden başlayan çalışmaların tramvay hattına kadar geldiğini söyledi. GASKi'nin alt yapısını daha önceden tamamladığını, şimdi ise üst yapı ça lışmalarının devam ettiğini belirten yetkililer, kazma işleminin ve beton dökümlerinin tamamlandığını, aydın latma direklerinin dikilmeye başlandığını kaydetti. 

Kent mobilyalarının siparişlerinin verildiğini aktaran yetkililer, kaldırımların döşenmeye başlandığını ve çalışmaların hava şartlarına oranla değiştiğini itade etti. Proje kapsamında bulvarın üzerinde bulunan aydınlatma sistemlerinin tamamı yenilenecek olup. yeni sosyal yaşam alanları ve ağaçlar dikilecek. Kaldırımların seviyesini düşürüp daha geniş kaldırımlar haline getirilecek olan Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nda yolu iki şeritli olacak. Tüm elektrik ve telefon kabloları yer altına alınacak ve bulvar üzerinde cep ile otoparkların yanı sıra insanların oturabilecekleri kent mobilyaları da yerleştirilecek. Bütün dükkânlar ise tek...