14 / 05 / 2024

Gazi Yılmaz Yiğit olayı nedir

Gazi Yılmaz Yiğit olayı nedir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi arsa karşılığı Boğaçay özel proje alanı yapımının ihalesini gerçekleştirdi. Peki, Konyaaltı ihalesi neden Hülya Koçyiğit'in damadına verildi?

Yiğit Global Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Global Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit İnam tarafından kuruldu.

Yiğit İDK'nın hedefi gayrimenkulde ilk 5 şirket içinde olmak!

Yiğit İDK Group'un geleceğe dair hedeflerinden biri Türkiye'nin en iyi 5 gayrimenkul geliştiren şirketinden biri olmak. Kadıköy'deki Fortis markalı projesiyle ön plana çıkan firma geçen yıl Real Estate Stars Ödülü’nde “en çok konut satan” şirketler arasında yer almıştı.

Önder Yiğit: Gayrimenkul sektörü 2017'de hareketlenecek!

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İDK Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Yiğit, Malatya'da 3 bin 500 kişilik yurt inşa edeceğini dile getirdi.

Evren Yiğit Mimarlık hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe Evren Yiğit Mimarlık markasıyla faaliyet gösteren Yüksek Mimar Evren Yiğit, hedeflerini büyütüyor. Yurt dışında ofis sayısını artırıp, birçok özel ve kamu projelerini hayata geçirecek.

Evren Yiğit yurtdışında proje yapacak!

Evren Yiğit Mimarlık'ın kurucusu Evren Yiğit, önümüzdeki yıldan itibaren yurtdışında daha fazla proje yapmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Gazi Yılmaz Yiğit olayı nedir Haberi

Gazi Yılmaz Yiğit olayı nedir

Melih Gökçek, EGO şoförünün açığa alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını kaydederek, büyük harflerle, “Elimizde baştan aşağı olayın videoları var... Çözdürüyorum… İddia Gazi’nin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası kalmaz... Ancak iddia doğru değilse yargısız infaz da yapılamaz” twittini attı.


Başkan Gökçek, twitter hesabından, yaşanan olaya ilişkin madde madde şu mesajları paylaştı:


“Bugün bir EGO şoförümüzün bir Gazi’ye hakaret ettiği sosyal medyanın ve TV’lerin gündemindeydi... Öncelikle olay Gazi’nin anlattığı gibiyse olayı ve sözleri kabul etmek kesinlikle söz konusu olamaz... Ve bu şoför EGO’da kesinlikle şoförlük yapamaz...” “Nitekim… Önce şoförü açığa aldırdım, arkasından soruşturma başlattım... Elimizde baştan aşağı olayın videoları var... Çözdürüyorum...”


“İddia Gazi’nin söylediği gibiyse, şoförün EGO ile alakası kalmaz... Ancak iddia doğru değilse yargısız infaz da yapılamaz... Olayı kamu oyuyla paylaşmaya devam...