03 / 05 / 2024

Gaziantep apartman inşaatında çökme

Gaziantep apartman inşaatında çökme

GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Apartman inşaatı maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri de geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki, apartman inşaat maliyet bedeli 2019'da ne kadar oldu?

Apartman inşaatı maliyeti 2018!

2018 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri de geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2018 ne kadar?

Gaziantep’te inşaat sektörü durma noktasında!

Arsa fiyatlarının yüksek oluşu, doların önlenemeyen yükselişi ve güvensizlik ortamı Gaziantep’te inşaat sektörünü durma noktasına getirdi.

Kahramanmaraş'ta apartman inşaatında göçük meydana geldi!

Kahramanmaraş'ta, bir apartmanın ihata duvarı inşaatında meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı.Bir süre toprak altında kalan işçiler, olay yerine çağrılan AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Gaziantep'te apartman inşaatında çökme!

GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi.

Gaziantep’te inşaat sektöründe daralma yok!

Uzun bir süreden beri Gaziantep’te inşaat sektörünün durma noktasına geldiği yönündeki söylentilere karşın 2015 ve 2016 yıllarındaki inşaat ruhsatı sayılarında bir düşüş yaşanmadığı anlaşıldı.

3. havalimanı inşaatında son durum!

3. Havalimanı şantiyesinde 2 bin kamyon, 400 iş makinesi aralıksız çalışıyor. Bir yandan inşaat çalışmaları sürerken, diğer yandan tasarım ayrıntıları da netleşiyor. İşte 3 havalimanı inşaatında son durum...

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yeni Arhavi Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sağlık hizmetleri açısından ilçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor.

Çanakkale Kepez İHL inşaatında son durum!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Kepez’de yapımı süren İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da kreş inşaatında dış cephe tamamlandı!

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe merkezinde yapımına başladığı kreş inşaatında ciddi mesafe katedildi. Üç kat olarak inşa edilen sosyal tesisin dış cephe duvar örmeleri de tamamlandı.

Amasya Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Şeyhcui Mahallesi’nde yapımını süren Amasya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) inşaatında incelemelerde bulundu.

Gaziantep apartman inşaatında çökme Haberi

Gaziantep apartman inşaatında çökme

GAZİANTEP’te, bir apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 1 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Zeytinli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman inşaatında beton döküm işlemi sırasında çökme meydana geldi. 


Olay sonrası bölgeye iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan bir işçi ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. İtfaiye ekipleri, demir ve kalıp yığınlarının altında başka bir kişinin olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurarak çalışma yaptı.


Olayın yaşandığı saatin iftar zamanına denk gelmesinin olası bir faciayı önlediği belirtildi.


Hürriyet



Haber Güncel Gazete'de şu şekilde yer aldı...



Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli mahallesindeki bir apartmanda göçük meydana geldi. Göçüğün, yapımına süren apartmanın inşaatında beton dökme işleminin yapıldığı esnada meydana geldiği öğrenildi. Göçük altında kalan 3 işçi yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği yaralılar, Gaziantep Şehitkamil...