07 / 05 / 2024

Gaziantep Araban Besni duble yol çalışmaları başladı

Gaziantep Araban Besni duble yol çalışmaları başladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, yapımı durdurulan 55 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden başlatıldığını bildirdi.

TOKi’den Gaziantep Araban’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinin detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki TOKİ Gaziantep Araban projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Araban 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Araban ve Yavuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Araban ve Yavuzeli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Gaziantep Araban için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Araban ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Gaziantep'teki Tarihi Yavuz Sultan Selim Cami hizmete açıldı!

Gaziantep'in Araban ilçesindeki restorasyon çalışması tamamlanan 500 yıllık tarihi Yavuz Sultan Selim Camisinin ve Minaresinin açılışını gerçekleştirildi.

Araban Yavuz Sultan Selim Camisi'nde son durum ne?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi. Erdoğan, Araban ilçesindeki tarihi Yavuz Sultan Selim Camisi'ndeki çalışmaları inceledı

Gaziantep Ardıl Barajı'nın yüzde 70'i tamam!

Gaziantep'in Araban ilçesinde yapımı devam eden Ardıl Barajı'nın yüzde 70'i tamamlandığı bildirildi. Barajın yüklenici firma yetkilisi Salih Bilen inşaat hakkında bilgi verdi.

Gaziantep Araban-Besni duble yol çalışmaları başladı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada, yapımı durdurulan 55 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarının Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın talimatı ile yeniden başlatıldığını bildirdi.

Araban İlçe Stadyumu onarım bekliyor!

Gaziantep Araban'daki stadyum, bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynanan maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Stat, bakım ve onarım bekliyor.

Gaziantep Araban'daki harabeye dönen stat yardım bekliyor!

Gaziantep’in Araban ilçesindeki stadyum, tahrip edilen ve bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynana maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Harabeye dönen ilçe stadı, bakım ve onarım yapılmasını bekliyor.

Gaziantep Ardıl Barajı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Gaziantep’in Araban ilçesinde Ardıl Çayı üzerinde inşaatı devam eden Ardıl Barajı çalışmalarda 54 metre yüksekliğindeki gövde dolgusunun Haziran 2016 tarihinde tamamlanması bekleniyor.

Gaziantep Ardıl Barajı inşaatında son durum ne?

Gaziantep Araban'daki Ardıl Çayı üzerinde inşa edilen Ardıl Barajı'nda çalışmalar devam ediyor. Barajın gövde dolgusunun Haziran 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Adıyaman Besni-Araban arasına duble yol yapılıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla imalat programına göre devam eden Besni-Araban arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Araban Besni duble yol çalışmaları başladı Haberi

Gaziantep Araban Besni duble yol çalışmaları başladı

Milletvekili Erdoğan, "AK Parti Gaziantep Milletvekilleri olarak, Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’ı ziyaretimiz sırasında, Araban-Besni duble yol çalışmalarının yavaş sürdürüldüğünü hatta kış mevsiminden bu yana tamamen durdurulduğunu belirttik. Yolun bölge gelişimi için ne kadar önemli olduğunu anlatmamız üzerine ise Bakanımız Binali Yıldırım’ın da bize, bölgenin kalkınması için Gaziantep-Adıyaman yolunun mutlaka duble yola dönüşmesinin şart olduğunu belirtti.


Kendisinin de bu yolu önemsediğini, yapımı durdurulan Araban-Besni duble yol çalışmalarının biran önce tamamlanması için çalışmaların derhal başlatılması için talimat verdiğini dile getirdi. Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın talimatı üzerine başlatılan Araban-Besni arası duble yol çalışmalarında patlatma, yarma, dolgu, istinat duvarları, köprü ve menfez çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gaziantep-Adıyaman bölünmüş duble yolunun tamamlanmasıyla birlikte bölgeye ekonomik anlamda önemli artışlar sağlayarak Gaziantep ile Adıyaman arasındaki...