29 / 04 / 2024

Gaziantep Arena ne zaman açılacak

Gaziantep Arena ne zaman açılacak

Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Gaziantep Arena'nın açılışı gecikecek!

Yapım aşaması neredeyse tamamlanan Gaziantep Arena'nın, Spor Toto Süper ligin 8'inci haftasında oynanacak Kayserispor maçına yetişmesi çok zor.

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

Gaziantep Arena 13 Mayıs 2016'da tamamlanacak!

Spor Toto Süper Lig de ve PTT 1. Lig de temsilcileri bulunan Gaziantep, 35 bin kişilik yeni stadı 'Gaziantep Arena'ya kavuşuyor.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde toplamda 20 konut kuralı satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

Gaziantep Arena ne zaman açılacak Haberi

Gaziantep Arena ne zaman açılacak


Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Konya Torku Arena, Sivas Stadyumu gibi Türkiye’de ve uluslararası arenada 20’ye yakın stadyum ve spor projelerinin mimarlık çalışmalarını üstlenen Bahadır Kul Mimarlık’ın imzasının bulunduğu Gaziantep Stadyumu pazar günü açılacak. 15 Ocak Pazar günü oynanacak Gaziantepspor - Antalyaspor maçı ile kapılarını açacak olan stadyum, Gaziantep için kentin önemli bir mimari yapısı olarak düşünülüyor. Bahadır Kul Mimarlık tarafından yapılan açıklamaya göre stadyum; karayollarıyla olan bağlantısı, sanayi ve konut bölgeleri arasında bağlantı noktası oluşturan bölgede yer alıyor. Özellikle cephesindeki tasarımla ilgi çeken stadyumda, kırmızı ve siyah renkler hakim. Farklı yönlenmelerde yerleştirilen cephe panelleri ile farklı perspektifler oluşturmakta ve Gaziantepspor’un renklerini ön plana çıkarıyor. Stadyumun, bu paneller ile birlikte...