02 / 05 / 2024

Gaziantep Arena Stadyumu yangını

Gaziantep Arena Stadyumu yangını

Beylerbeyi bölgesinde yapımı devam eden Gaziantep Stadyumu'nun inşaatında çalışan işçilerin bulunduğu prefabrik evlerin içinde patlama meydana geldi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada, ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Gaziantep Stadyumu bugün açılıyor!

Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep Arena Stadyumu yangını Haberi

Gaziantep Arena Stadyumu yangını


Gaziantep'teki stadyum inşaatında çalışan işçilerin bulunduğu şantiyede kalorifer kazanı patladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada, ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre Beylerbeyi bölgesinde yapımı devam eden Gaziantep Stadyumu'nun inşaatında çalışan işçilerin bulunduğu prefabrik evlerin içinde patlama meydana geldi. Kalorifer kazanının patladığı olayda ortalık savaş alanına döndü. Patlamanın şiddetiyle kazan dairesinin bulunduğu tek katlı bina yerle bir olurken, istirahat için prefabrik evlerde bulunan 6 işçi yaralandı. Olay yerine arama kurtarma ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekipleri de patlamanın yaşandığı yerde yaralı aradı. Gaziantep polisi ise olay yerinde incelemelerde bulundu,


Olay...