15 / 05 / 2024

gaziantep Ayev Sitesi

gaziantep Ayev Sitesi

Ayev Sitesi'nde fiyatlar 140 bin liradan başlıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı proje Erdem Koleji 'ne yakın konumda inşa ediliyor..

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Küçük Sanayi Sitesi'nde 90 dükkan satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 90 adet dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 38 milyon 433 bin 289 TL olarak belirlendi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Gaziantep'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep'in Taşlıca bölgesinde “Yeni Sanayi Sitesi' projesi hayata geçiyor. Projenin şehir ekonomisine katkı sağlanması planlanıyor. 

Şahinbey Oto Galericiler Sitesi'nin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi Oto Galericiler Sitesi’nin temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti hükümetinin her zaman Gaziantep’in yanında olduğunu söyledi

Gaziantep Oğuzeli'ne Mobilyacılar Sitesi kurulacak!

Gaziantep’in sanayi şehri olmasına rağmen ilçenin en büyük sorunları arasında işsizlik olduğuna dikkat çeken Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bu sorunu çözmek için gerekli adımları attıklarının bilgisini verdi.

Gaziantep Örnek Sanayi Sitesi'ndeki cami arsası satıldı mı?

Büyükşehir Belediyesi'nin Örnek Sanayi Sitesi'nde cami alanı olarak ayrılan arsayı önce ticari alana çevirip daha sonra bu arsayı ihaleyle sattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Mehmet Haratoğlu, bu haberi okuyunca çok şaşırdığını belirtti.

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi'nde imar planı çıkması bekleniyor!

Büyükşehir Belediyesi Nizip yolu üzerinde yer gösterdi ve 250 dönümlük dev Nakliyatçılar Sitesi’nde sona gelindi. Bir yıl içerisinde tamamlanması beklenen site için imar planının çıkması bekleniyor.

Gaziantep İnci Sitesi' nde villalar 225 bin TL' den başlıyor!

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Gaziantep İnci Sitesi projesinde villalar 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Gaziantep İl'i Körkün Bölgesi' nde yer alıyor. Gaziantep İnci Sitesi' nde villalar 225 bin TL' den başlıyor.

Haskent 7 Sitesi teslim tarihi!

Gaziantep İl'inde yükselen Haskent 7 Sitesi projesi 9 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Haskent 7 Sitesi teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Gaziantep Haskent 7 Sitesi' nde daireler 153 bin TL' den başlıyor!

Hasırcı Yapı tarafından hayata geçirilen Gaziantep Haskent 7 Sitesi projesinde toplam 180 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Gaziantep Haskent 7 Sitesi' nde daireler 153 bin TL' den başlıyor.

gaziantep Ayev Sitesi Haberi

gaziantep Ayev Sitesi


Ayev Sitesi Ayev İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Gaziantep 'te yaşama geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


3 blok halinde yükselen Ayev Sitesi 'nde fiyatlar 140 bin liradan başlıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Gaziantep Ayev Sitesi 'nde yer alan 1. blok Nisan 2014 'te, 2. blok Haziran 2014 'te, 3. blok ise Aralık 2014 'te sahiplerine teslime edilecek.


Oyun alanları, park, spor salonu ve otoparkın yer aldığı Ayev Sitesi, Erdem Koleji 'ne yakın konumda inşa ediliyor.


Telefon: 0342 339 28...