04 / 05 / 2024

Gaziantep Beybahçe bina onarımı

Gaziantep Beybahçe bina onarımı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan Beybahçe Mahallesi’nde bombalı saldırının yaşandığı mahallede şarapnel parçalarının izleri, sıva yapılarak kapatılıyor.

Depremlerde ağır hasar gören Gaziantep’teki 7 katlı bina çöktü!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Kahramanmaraş depremlerinde ağır hasar alan 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü.

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Başakşehir'deki riskli bina stoku yüzde 13'e indi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarını da sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilçedeki riskli bina stoku yüzde 13'e indi. 

İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Yıkıma neden olan depremler Türkiye’de imar affıyla yapı kayıt belgesi alan binaların depreme dayanıklı olup olmadığını bir defa daha gündeme getirdi. İmar barışı verileri peş peşe açıklandı! Hangi şehirde kaç bina imar affından faydalandı? 

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Başakşehir'de riskli bina oranı yüzde 13'e indi!

İstanbul Başakşehir’de depreme güvenli konut sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Başakşehir genelinde süren kentsel yenileme çalışmalarıyla 2009'da yüzde 50 olan riskli bina stoku oranı yüzde 13’e düşürüldü. 

TOKİ'den Gaziantep'e 786 yeni konut!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni bir proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi ise 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 626 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 626 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

Gaziantep Beybahçe bina onarımı Haberi

Gaziantep Beybahçe bina onarımı

Gaziantep Beybahçe Mahallesi’nde yaşanan bombalı saldırının ardından savaş alanını andıran izler siliniyor. 54 kişinin öldüğü saldırı ile ilgili güvenlik güçlerinin yaptığı incelemelerin tamamlanmasının ardından yolda temizleme çalışması yapıldı. 



İtfaiye ekipleri tarafından yollar ve duvardaki kan izleri tazyikli suyla temizlenmişti. Bugün de ev ve bahçe duvarlarındaki şarapnel parçalarının açtığı delikler, sıva yapılarak kapatılıyor. Zarar gören evlerin kapı, cam ve çerçeveleri de...