05 / 05 / 2024

gaziantep cami

gaziantep cami

GAZİANTEP'te, Sanko Holding ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı.hmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirtti.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gaziantep Akkent Camisi'nin inşaatı çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesinde inşaatı devam eden cami inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı... 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim'de yapılacak...

Gaziantep Uğurtepe Cami hizmete açıldı! 

Şahinbey Belediyesi tarafından Uğurtepe Mahallesi'ne yaptırılan Uğurtepe Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Suriye El-Bab'da inşaatı yarım kalan cami için destek isteniyor! 

İMKANDER Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere Doğu Gutalıların El-Bab’da yapımına başladığı ve ekonomik imkanlar nedeniyle yarım kalan bin kişilik cami inşaatı için destek istedi.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

TOKİ Gaziantep İshaliye 596 konut ihalesi 6 Eylül'de!

TOKİ Gaziantep İshaliye'nin Fevşipaşa Mahallesi'nde yeni proje inşa edecek. Projede 596 konut, 5 dükkanlı ticaret merkezi, cami ve 16 derslikli ilköğretim okulu yer alacak.

gaziantep cami Haberi

gaziantep cami

GAZİANTEP'te, Sanko Holding ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılacak 14'üncü cami olan İbrahim Erpamukçu Cami'nin temeli atıldı.


Akkent Semtinde, Akkent Anaokulu ve Anadolu Lisesi yanına yaptırılacak caminin temel atma törenine katılan Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, camilerin toplumun en temel kurumları olduğunu belirterek, “Camiler ellerimizi Allah'a açtığımız, gönüllerimizi Allah'a bağladığımız temel mekanlardır" dedi.


Cami temelinin mübarek ayda ve Kutlu Doğum Haftası'nda atıldığını anımsatan Çelik, “Güzel bir tesadüf oldu. Buradan milletimize sesleniyorum; gelin birlik olalım. Bu ülkeyi atalarımız birlikte imar etti. Birlik olmadan devlet, devlet olmadan birlik olmaz" diye konuştu.


Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da kayınpederi adına yaptıracakları caminin hayırlı olmasını diledi. Adına cami yaptırılacak İbrahim Erpamukçu'nun oğlu Nurettin Erpamukçu ise Abdulkadir Konukoğlu'na babası adına cami yaptıracağı için teşekkür etti.


Konuşmaların ardından dualar...