17 / 05 / 2024

gaziantep çınarlı

gaziantep çınarlı

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydan çalışmasında sona geldi. Büyükşehir Belediyesi, AVM’nin yerine inşa ettiği ve 'Çınarlı' adı verdiği meydanı yaklaşık bir ay içerisinde halkın hizmetine sunacak.

Gaziantep Çınarlı Meydanı hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği “Çınarlı Meydanı” hizmete girdi.

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te bedesten AVM'nin yıkılarak, yerine park yapılması çevre esnafının yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Gaziantep Çınarlı Meydanı inşaatında sona gelindi!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydan çalışmasında sona geldi. Büyükşehir Belediyesi, AVM’nin yerine inşa ettiği ve 'Çınarlı' adı verdiği meydanı yaklaşık bir ay içerisinde halkın hizmetine sunacak.

Gaziantep Narlıtepe pazar yeri açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi’ne yaptırılan ve ilçenin en büyük semt pazarı olma özelliği taşıyan Narlıtepe Semt Pazarı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Gaziantep Narlıtepe Semt Pazarı ne zaman açılacak?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Gaziantep'te AVM'nin yerine Çınarlı Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kent merkezinde Beğendik'e ait 5 bin metrekarelik AVM'nin yıkılarak yerine park yapılmasına ilişkin, "Her şey para değil, AVM yerine çocukluğumun 'Çınarlı Parkı'nı yapacağım" dedi.

Gaziantep‘te AVM binası yıkılarak parka dönüştürülecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100. Yıl Parkı’nın içinde bulunan alışveriş merkezi binasını yıkıp, altı kısmında 3 katlı otopark olan meydan ve çınarlı park yapacaklarını ifade etti.

Narlıtepe Semt Pazarı inşaatı devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan Semt Pazarı kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak. Gaziantep Narlıtepe Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarı hızlı bir şekilde tamamlanıyor...

Gaziantep Çınarlı Cami restore ediliyor!

Gaziantepin tarihi mekanları arasında önemli bir yere sahip olan, ayrıca Fransızların işgali sırasında Gaziantepin savunmasında önemli bir merkezi konumunda bulunan Çınarlı Cami restore edilecek

Gaziantep'te icradan 870 bin TL'ye satılık apartman!

Gaziantep 5. İcra Müdürlüğü; Gaziantep ili, şžahinbey ilçesi, 1. Bölge, Güneykent   mahallesi, Kelhasan mevkii, 4070 ada, 287 parsel numarasındaki 937,22 metrekarelik arsa nitelikli 7 katlı apartmanı satıyor

Gaziantep Mozaik Müzesi, Ocak ayı sonunda açılıyor!

Gaziantep Kültür ve Turizm İl Müdürü Salih Elifoğlu, kültür ve medeniyetlerin kaynaşma noktasında olan Gaziantep'i mozaikleriyle bir dünya markası haline getirmek istediklerini söyledi

Gaziantep Batıkent pazar yeri 36 ay kiraya verilecek

Gaziantep şžehitkamil İlçe Belediye  Başkanlığı, Batıkent mahallesinde bulunan Batıkent uzay çatılı pazar yerini, 36  ay süreyle kiraya vermek üzere açtı  

Gaziantep'te Uzay çatılı Pazar Yeri kiraya verilecek!

Gaziantep şžehitkamil Belediye Başkanlığı pazaryeri kiraya vermek üzer ihale düzenledi. Açıklamalara göre  Batıkent Mahallesi'nde bulunan Batıkent Uzay çatılı Pazar yerinin ihalesi 7 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilecek

gaziantep çınarlı Haberi

gaziantep çınarlı

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi, Bedesten AVM’yi yıkarak yerine inşa ettiği meydan çalışmasında sona geldi.


Güneydoğu’nun en çok göç alan kenti Gaziantep’te vatandaşların dinleneceği park ve yeşil alanlarını artırma çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi, AVM’nin yerine inşa ettiği ve 'Çınarlı' adı verdiği meydanı yaklaşık bir ay içerisinde halkın hizmetine sunacak.


Çınarlı Parkı’nın devamı olarak yapılan Çınarlı Meydanı içerisinde kitap okumaya teşvik etmek için kitap kafe yapılacak. Kitap kafenin dış cephesi kitap görünümlü olacak. Bu kitap görüntülerinde Türkiye ve dünyanın klasik romanlarının isimleri yazılacak. Aynı zamanda parkın içerisinde kitap okuyan çocuk heykelleri olacak. Bu park projesi ile insanları kitap okumaya teşvik edilmesi hedefleniyor. Öte yandan ortasına havuz yapılarak su gösterilerinin gerçekleşeceği meydanda, ayrıca, ışık oyunları ve müzikle beraber ses gösterileri yapılacak.


Bu arada meydanın altı kısmına...