02 / 05 / 2024

Gaziantep Gazikent fiyatları

Gaziantep Gazikent fiyatları

Gaziantep Gazikent satılık konut sayısı 172 olarak belirlendi. Gaziantep Gazikent Evleri fiyatları 173 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Mercimek 14, 50 TL’ye çıktı! 16 Ocak 2023 buğday mercimek ve mısır fiyatları ne kadar oldu?

Gaziantep Ticaret Borsası’nda mercimek, buğday ve mısır fiyatları belli oldu. İşte 16 Ocak 2023 buğday mercimek ve mısır fiyatları…

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te kira fiyatları yüzde 50 arttı!

Türkiye genelinde konut fiyatlarında artış tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar kira fiyatları karşısında çözüm bekliyor.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

Konut fiyat artışında lider Gaziantep!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yüzde com 63,19 ile Gaziantep, yüzde 46,15 ile Antalya, yüzde 43,30 ile Eskişehir, yüzde 36,43 ile Çorum ve yüzde 36,07 Sakarya geldi.

Villa Voyage Gaziantep'te 3.5 milyon TL'ye! Yeni proje!

Gaziantep’in hızla gelişen villalar bölgesi Alleben Göleti’nin hemen yanı başında yükselecek olan projenin adı Villa Voyage olarak duyuruldu. Projede konut fiyatları 3 milyon 500 bin TL - 4 milyon TL arasında değişiyor.

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Gaziantep Gazikent fiyatları Haberi

Gaziantep Gazikent fiyatları

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent’te yapılan 660 konutluk projede yer alan 172 daire satışa sunuluyor.


Gaziantep Gazikent satılık konut alanları 150 metrekare olarak dizayn edildi. 


3 oda 1 salon daire tipinden meydana gelen Gaziantep Gazikent  Konutları'nda evlerin yanı sıra  alışveriş üniteleri, oyun alanları, müstakil trafolar, doğal gaz ve asansör yer alıyor. 


Gaziantep Gazikent Konutları fiyatları 173 bin TL olarak belirlendi.  


Gaziantep Gazikent Konutları'na başvurmak için Şehitkamil Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne başvurmak yeterli. 


Son başvuru tarihi net olarak belli olmayan Şehitkamil Belediyesi Gazikent Konutları'nda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara, peşin veya krediyle konut alma imkanı...