18 / 05 / 2024

Gaziantep Güzelvadi başvuruları

Gaziantep Güzelvadi başvuruları

Gaziantep Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi'ndeki 20 adet konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların kura çekilişi 21 Nisan'da gerçekleştirilecek.

EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? e-Devlet EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) gündeminde başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı var. Peki, EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Tam 10 bin 920 TL maaşla bekçi olma fırsatı! Hemen online olarak başvurun

İş arayan binlerce kişi bekçi alımı ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Bekçi alımları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, başvurular resmen başladı. Hemen bu ilana bakın...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

TOKİ Rize Güneysu başvuruları 11 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesi için başvurular 11 Ocak'ta başlıyor.

Tapu başvuruları Web Tapu’dan yapılacak!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 18 Mart (bugün) itibarı ile müdürlüklere yapılacak olan başvuruları Web-Tapu sistemi üzerinden alma kararı aldı. Buna göre başvurular https://webtapu.tkgm.gov.tr adresinden alınacak...

Gaziantep Güzelvadi başvuruları Haberi

Gaziantep Güzelvadi başvuruları


Gaziantep Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi'nde yer alan 20 adet konut 05 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.


Şahinbey Güzelvadi kura başvuruları 2017!


Şahinbey Güzelvadi kura başvuruları 05 – 14 Nisan 2017 tarihleri arasında, T.Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri tarafından kabul edilecek.


Kura çekilişi 21 Nisan’da gerçekleştirilecek projede daireler emekli vatandaşlara özel olarak satılıyor.


Satış duyurusu için