07 / 05 / 2024

gaziantep iplik fabrikası yangını

gaziantep iplik fabrikası yangını

Gaziantep'te bir iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 39.9 milyon TL'ye icradan satılık iplik fabrikası!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 182 ada 81 parselde yer alan iplik fabrikasını 39 milyon 892 bin 250 TL'ye icradan satıyor...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Nakpilsa'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 315 milyon TL olarak belirlenen Nakpilsa'nın Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, Naksan Plastik'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 1 milyar 126 milyon TL olarak belirlenen Naksan Plastik'in Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Gaziantep'te TL'ye icradan satılık fabrika ve sosyal tesis!

Gaziantep İcra Dairesi, Beylerbeyi Mahallesi'nde bulunan yemek fabrikası ve sosyal tesislerini 5 milyon 726 bin 84 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz günü gerçekleşecek.

Hasköy’deki yün iplik fabrikasında okul krizi!

İstanbul Hasköy’deki yarım asırlık yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek olan AVM ve konut projesinde “okul” krizi çıktı. 

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

gaziantep iplik fabrikası yangını Haberi

gaziantep iplik fabrikası yangını

Alınan bilgiye göre, 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikanın, pamuk balyalarının bulunduğu depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Haber verilmesi üzerine fabrikaya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri, yangının fabrikaya sıçrayan bölümünü kısa sürede söndürdü.


Depodaki yangına müdahale eden ve yangının çevredeki iş yerlerine sıçramaması için önlem alan ekipler, söndürdükleri pamuk balyalarını iş makinesisiyle dışarı çıkararak soğutma çalışması gerekleştiriyor. 


Deponun iç bölümünde devam eden yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.


"25 araç ve 100 personelle müdahale"


Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Yalım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pamuk balyaları nedeniyle yangının hızla yayıldığını söyledi. 


Yangına yaklaşık 25 araç ve 100 personelle müdahale ettiklerini ifade eden Yalım, şöyle konuştu:


"Amacımız yangını, diğer fabrikalara sıçramadan en az hasarla söndürmek. Balyaların yüksekliği işimizi...