02 / 05 / 2024

gaziantep Karataş-İbrahimli hattı test sürüşleri

gaziantep Karataş-İbrahimli hattı test sürüşleri

Gaziantep' te Karataş-ibrahimli arasında test sürüşlerine başlanan hafif raylı sistemin bir ay içinde yolcu taşımaya başlayacağı bildirildi. Böylece tramvay hattının uzunluğu 52 kilometreye çıkarıldı...

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Gaziantep Şahinbey'de 213.3 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş ve Ocaklar'da yer alan 18 adet arsayı 209 milyon 877 bin 607 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Karataş'ta yer alan arsayı 3 milyon 577 bin 203 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 153.4 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesinde 8 adet, Güvenevler Mahallesinde 1 adet ve İbrahimli Mahallesinde 1 adet gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor..

Gaziantep Karataş'a 37 kilometre imarlı yol!

Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.

Gaziantep'te metro ve yeni köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını müjdeledi.

RE/MAX Gaziantep'te şube açtı!

Avrupa'nın en büyük gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX, Türkiye'deki 260. ofisini Gaziantep/ İbrahimli'de açtı. Eğlenceye dönüşen açılışta davetliler ve RE/MAX Gökçem ailesi tören sonrasında halaylar çekerek açılışı kutladılar.

RE/MAX Gaziantep'te açılıyor!

Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisi 30 Nisan Cumartesi günü Gaziantep’te açılıyor. RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisinin açılışına Türkiye’nin çeşitli illerinden 5 bine yakın broker ve gayrimenkul danışmanı katılacağı bildirildi.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşağı açıldı!

Karataş Köprülü Kavşak araç trafiğine açıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kullandığı araçla köprüde incelemelerde bulundu.

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin 'tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü' yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

gaziantep Karataş-İbrahimli hattı test sürüşleri Haberi

gaziantep Karataş-İbrahimli hattı test sürüşleri

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına 10 ay önce başlanan Karataşibrahimli hafif raylı sistemde çalışmaların sonuna gelindi. Test sürüşlerinin başladığı hattın, bir ay içinde yolcu taşıması bekleniyor. Toplamda 5,5 km çiftli olan Karataş-İbrahimli tramvay hattı; Bahriye Üçok Bulvarı, Karstad Bulvarı, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, Ali İhsan Göğüş Bulvarı, Hasan Celal Güzel Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Kamuran Yılmazer Caddesi ve 14 nolu cadde üzerinde hizmet verecek. Gaziantep'te 3'cü etap olarak hizmete girecek olan Karataş-ibrahimli hattında, 3 orta 4 yan olmak üzere toplamda 7 vagon hizmet verecek. Hattın ortalama bir ay sürecek olan test sürüşünden soma yolcu taşımaya başlayacağı ifade edildi. Daha önce Burç Kavşağı-İstasyon ve Gaziantep Üniversitesi Karataş hattını hizmete sokan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Karataş-ibrahimli hattını hizmete sokuyor. 


ARAÇ SAYISI...