15 / 05 / 2024

Gaziantep Kavaklık Altınçim Parkı

Gaziantep Kavaklık Altınçim Parkı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde de vatandaşların dinlenebileceği sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyor.

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Düğünlerde artık altın yerine o takılıyor! Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor

Düğünlerde takılan altın takılar yerini Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'e bıraktı. Artık vatandaşlar altın yerine BES yaptırıyor. Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika! İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları düşüyor mu? İşte 12 Ağustos 2023 anlık altın fiyatları...

Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? İşte son dakika altın fiyatları!

2 Ağustos 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum ve anlık altın fiyatları hem 7’den 70’e herkese tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde 1700 TL sınırını aşarak yeni bir rekor daha kıran altında son dakika fiyatlar sorgulanıyor. İşte altında son durum...

Altında sert yükseliş! Altın fiyatları ne kadar oldu?

Haftanın ilk günü anlık altın fiyatları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İç ve dış piyasalardaki hareketliliğin ardından altın fiyatı dalgalı hareketliliğini sürdürüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

26 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika! Altını olanlar hemen anlık altın fiyatlarına bakın!

26 Temmuz 2023 altın fiyatlarında son dakika... Altını olanlar hemen anlık altın fiyatlarına bakın... İşte 26 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi! İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları!

Altın fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor geldi...Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 19 Temmuz 2023 anlık altın fiyatları...

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Gaziantep Kavaklık Altınçim Parkı Haberi

Gaziantep Kavaklık Altınçim Parkı

Minare boyunda yükselen beton binaların arasında kendini yeşil parklara atmak isteyen insanlar, çoğu zaman güzel bir dinlenme alanı ya da uçsuz bucaksız bir yeşil alanda olmayı hayal etmiştir. İşte betonlaşan bu kentlerin arasında vatandaşlara dinlenmek için yeşil park alanları oluşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mevcut olan Kavaklık Altınçim Park’ın vatandaşların hayallerine göre düzenliyor.


   Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Sülü,  ‘20 bin metre kare yeşil alanı, 7 bin 100 metre kare Alleben Deresi, 13 bin 600 metre kare yürüyüş alanları ve 3 bin 500 metre kare meydanlarıyla birlikte toplam 45 bin metre karelik Kavaklık Altınçim Parkı’nı yeniden canlandırmak için bir proje hazırladıklarını’ dile getirdi.


   Sülü, “Zamanını iyi ve güzel bir şekilde geçirmek isteyenlerin uğrak yeri haline gelecek...