15 / 05 / 2024

Gaziantep Kilis ortak osb

Gaziantep Kilis ortak osb

Gaziantep-Kilis ortak OSB projesi yaşama geçiriliyor, Gaziantep ile Kilis sınırları içerisine yapılması planlanan Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) girişimcilere 35 milyon metrekare alanda yatırım yapma imkanı sunulacak.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Deprem bölgelerinde yapılandırma için son günler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında bulunan ve mücbir sebep durumu sona eren illere yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. Bu iller arasında Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki vatandaşlar ile Sivas'ın Gürün ilçesi yer alıyor.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Gaziantep'teki arazi kavgasına 15 yıl hapis!

Gaziantep'te ortak emlakçı dükkanı açan iki ailenin arasında çıkan husumetten dolayı bir kişi hayatını kaybetti. Ortaklardan Ayata ailesinin 5 üyesi kasten adam öldürme suçundan 15 yıl hapis cezası aldılar. 

Gaziantep ve Kilis'te acele kamulaştırma yapılacak!

Gaziantep ve Kilis'te Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

TOKİ Gaziantep İslahiye kurası bugün çekiliyor!

TOKİ ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortak yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'ta “Konut Belirleme Kurası” bugün çekiliyor...

TOKİ Gaziantep kura sonuçları isim listesi 2018!

TOKİ ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortak yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'ta konut belirleme kurası yarın çekiliyor...

Vakıf GYO, ICONOVA’ya ortak oldu!

Vakıf GYO, ülkemizin önde gelen konut ve yaşam alanlarından biri olan ICONOVA’yı Gaziantep’e kazandıran Şireci&Acarsan’a ortak oldu.

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

TOKİ'nin inşa ettiği kulekollar Mehmetçik'e zırh oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Gaziantep-Kilis sınır hattında inşa ettiği 22 kulekol, terör örgütlerinin saldırılarına geçit vermiyor.

Gaziantep İMO, Kilis'te ortak yatırımları masaya yatırdı!

Gaziantep İMO başkan ve yöneticileri, Kilis Belediyesi ve 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek ortak projeleri masaya yatırdılar.

Kilis'te konut satışları azaldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Kilis'te bir önceki yıla göre konut satışları azaldı.

Gaziantep Kilis ortak osb Haberi

Gaziantep Kilis ortak osb


Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 35 milyon metrekarelik alana kurulacak OSB'nin başvuru dosyasının Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderildiğini ve kuruluş çalışmalarıyla ilgili bürokratik işlemlerin devam ettiğini belirtti.


Bölgenin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacağı öngörülen projeye Başbakan Erdoğan'ın da destek verdiğini anımsatan Konukoğlu, Gaziantep ve Kilis olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceklerine dikkati çekti.


Projeyle sadece bölgenin değil ülkenin de kazançlı çıkacağını dile getiren Konukoğlu, "Çalışmalar devam ediyor. Kısmet olursa ekim başı gibi bakanlıktan heyet gelip yer tespiti yapacak. Bu işlemden sonra iş daha da hızlanacak" diye konuştu.


Polateli-Şahinbey OSB'ye yatırım yapmak isteyen şirketlere geniş arazi tahsis etme şansı bulunduğunu aktaran Konukoğlu, şunları söyledi:


"Proje şimdilik 35 milyon metrekarelik bir alanı kapsıyor, ancak ileride geliştirildiği zaman en az...