06 / 05 / 2024

Gaziantep kiracı ev sahibi

Gaziantep kiracı ev sahibi

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kiracı olan Vedat Köçegün, 2 aylık kirasını ödemeyince ev sahibi evi yaktı. Eşyalar ve ev küle döndü.

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

Boğaz manzaralı evde 7 bin TL kira ödeyen kiracısına, ev sahibinden isyan! Evime çöktü!

Kiracı ev sahibi arasında büyük gerginliğe sebep olan kira bedellerine bir yenisi eklendi. Bir ev sahibi, Boğaz manzaralı evinde oturan kiracısının  7 bin TL kira ödediğini söyledi. Ev sahibi 'evime çöktü' diyerek isyan etti...

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

Kiracılar sözleşme bitmeden evden çıkabilir mi?

Kiracıların kira sözleşmesi süresi bitmeden evden çıkmaları durumunda yapılacak yasal uygulamalar vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor.  Buna göre, kiracı ev sahibine tazminat öder mi? 

Aidatı ödemeyen kiracı ev sahibine haciz getirir mi?

Aidat ödemeleri ile alakalı olarak birçok konu merak ediliyor ve vatandaşlar tarafından da  araştırılıyor. Buna göre, kiracının aidat ödememesi durumunda ev sahiplerinin karşılaşacakları yaptırımlar nelerdir? 

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim büyüyor! Ev sahibi kiracısını darp etti!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından kiracı ev sahibi olayları yaşanırken bir yeni haber de Manisa'dan geldi. Manisa'da bir ev sahibi kiracısını darp etti. 

Ev kiralamak isteyenlere kapora tuzağı! Kiracılar dikkat, bu oyuna gelmeyin!

Milyonlarca kiracı, ev kiralamak için ilan sitelerine yöneliyor. İlan sitelerinde ise sahte emlakçıkların ilanların ilanları, kiracıları tuzağına çekiyor. Kiracılar dikkat, bu oyuna gelmeyin! İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Ev sahibine hakaret eden kiracıya ne olur?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar ve sonrasında oluşabilecek olumsuz mahkeme süreçleri ve yeni hukuki kaideleri de gündeme getiriyor. Buna göre, bir kiracı ev sahibine hakaret ederse hangi yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilir? Konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Kiracı ev sahibine şok yaşattı: Balkona bile yatak koydu, 90 bin TL kira aldı!

İstanbul Avcılar'da bir kiracı, tuttuğu daireyi başka birine kiraladı. Bu kişi de evdeli 3 odaya 10'ar adet yatak koydu ve her birini 3 bin TL'den günlük ya da kısa süreliğine kiraya vererek 90 bin TL gelir elde etti. İşte ayrıntılar...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Kiracı ev sahibine aidat borcu bırakırsa hakkında ne yapılır?

Kiracılar ev sahiplerine sıkıntı yaratıp aralarındaki ev sahibi kiracı ilişkisini zora sokabiliyorlar. Kiracıların ev sahiplerine aidat borcu bıraktığı durumlar yaşanabiliyor. Ev sahipleri peki böyle bir durumda ne yapabilirler.

Ev sahibini şikayet eden kiracıya iftira suçundan 10 ay hapis!

Mega kent İstanbul'da bir kiracı, ev sahibinin imzasını taklit ederek tahliye davası açtığını öne sürdü. Söz konusu imzanın kendisine ait çıkması üzerine kiracı, "iftira" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep kiracı ev sahibi Haberi

Gaziantep kiracı ev sahibi

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 3 ay önce kiracı olarak taşındığı evin kirasını 2 ay ödemeyen Vedat Köçegün, evinin yandığı haberini aldı. İddialara göre, 4 çocuk babası Köçegün'ün ev sahibi eşyalarlarla birlikte evi yaktı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Köçegün ve eşi 4 çocuğu ile birlikte eve geldiğinde evinin ve içerisindeki tüm eşyalarının kül olduğunu gördü. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Evin ev sahibi tarafından kundaklanmış olabileceğini söyleyen Köçegün, "15 gündür karanlıkta oturuyoruz. Bayram günü belime aldığım darbe nedeniyle hastaneden dönerken 'evin yandı' dediler. Eve geldiğimde her yer kül olmuştu. İyi ki çocuklarım evde yoktu benimle birlikte hastanedeydiler. Evimde hiçbir şeyim kalmadı” diye konuştu.

Kurban Bayramı'nı herkesin evinde ve sevdiklerinin yanında geçirdiğini söyleyen gözü yaşlı baba bayramın ilk günü yanan evleri nedeniyle...