21 / 05 / 2024

gaziantep maarif kavşağı

gaziantep maarif kavşağı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok bölgesinde olduğu gibi Karagöz Caddesi ve Maarif Kavşağı'ndaki üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında birçok yenilik Gaziantep halkına kazandırılıyor..

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Akçakale-Sırrın Köprülü Kavşağı hayata geçiyor!

Şanlıurfa Akçakale - Sırrın Köprülü Kavşağı projesi hayata geçiyor. Köprülü kavşakların yapımı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bulunan ağaçlar zarar görmeden sökülerek farklı yerlere taşınıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı ne zaman açılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı yıl sonunda açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nı proje bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Bayraklı ve Bornova ilçelerinin Altınyol'a direkt bağlantısını sağlayacak kavşağın yılsonunda hizmete alınması planlanıyor.

İzmir Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı 3 ay erken açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına başladığı Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nı bitim tarihinden 3 ay önce hizmete açacak. Kavşak, Bayraklı ve Bornova'nın Altınyol’a direkt bağlantısını sağlayacak

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap'ta 198 konut yaptıracak!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap 198 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 24 Kasım 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Antalya'daki Çallı Kavşağı sorunu kablolu köprü ile aşılacak!

Antalya'da İller Bankası kavşağından Serik ilçesine kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşımı sağlayacak son kavşak olan Çallı'da uygulanacak katlı kavşağın projesi tamamlandı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

gaziantep maarif kavşağı Haberi

gaziantep maarif kavşağı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok bölgesinde olduğu gibi Karagöz Caddesi ve Maarif Kavşağı'ndaki üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. 


Fen İşleri ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında Maarif Kavşağı ile Karagöz Camii arasında kalan güzergâhta açılan alanlarda zarar gören alt yapı yenileme çalışması GASKİ ekipleri tarafından tamamlandı. Yol yenileme çalışması öncesinde bayram tatilini değerlendiren GASKİ ekipleri söz konusu bölgede Fen İşleri ekiplerinin çalışması esnasında zarar gören, eskiyen altyapı için gerekli çalışmaları 4 günlük yoğun çalışmanın ardından 19 Ekim tarihinde bitirdi. Çalışma kapsamında kanal boruları, yağmur hattı ve ızgaraları ile içme suyu bağlantı hatlarını yenilediklerini belirten yetkililer, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları esnasında açılan alanlarda zarar gören, eskiyen altyapı ekipmanlarını bu çalışmayı fırsat bilerek gerçekleştirdi. 

Yatırım İnşaat Daire...