07 / 05 / 2024

Gaziantep meclis imar planı değişikliği

Gaziantep meclis imar planı değişikliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Osman Toprak başkanlığında meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı. Mehmet Sucu, Beyazlar Mahallesi'nde okul alanı olarak ayrılan alanda yapılan imar değişikliğine tepkisini gösterdi.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

Silivri'de imar planını değişikliği meclis gündeminde!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AOÇ arazisinin imar değişikliği meclis gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ve bu arazinin imar değişikliği kapsamında yapılaşmaya açılan kısmı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AOÇ arazisinin imar değişikliği meclis gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği arazisine ve bu arazinin imar değişikliği kapsamında yapılaşmaya açılan kısmı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kilyos’taki imar değişikliği Meclis gündemine taşındı!

Sarıyer Kilyos’taki arazinin imarının ‘turizme’ çevrilip inşaat alanının 5 kat artırılarak 24 bin metrekareye çıkarılması Meclis gündemine taşındı.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Meclis İmar Kanunu'nda değişiklik teklifi için mesai yapacak! 

TBMM Genel Kurulu, 11 Şubat Salı günü, 37 maddelik Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ni 16. maddeden itibaren görüşmek için toplanacak...

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Gaziantep meclis imar planı değişikliği Haberi

Gaziantep meclis imar planı değişikliği

Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında imar değişiklikleri CHP meclis üyelerinin eleştirilerine konu oldu. CHP meclis üyesi Sucu; “Şehri biz mi yönetiyoruz, yoksa TOKİ mi?”  diye sordu.


CHP meclis üyesi Mehmet Sucu, Beyazlar mahallesinde okul alanı olarak ayrılan alanın  yapılan imar değişikliğiyle park, konut  ve ticaret alanına çevrilmesine tepki gösterdi.Sucu;” Büyükşehir Belediye meclis üyeleri olarak, TOKİ’ye eğitimde kaçıncı sırada olduğumuzu hatırlatmalıyız” dedi.


CHP Meclis üyesi Mehmet Sucu; “ Bizler muhalefet meclis üyesi olarak, şehrimizde eğitim alanının arttırılması için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda gelen tüm imar değişikliklerine de onay veriyoruz. Beyazlar mahallesindeki eğitim alanını ticari ve konuta çeviriyorsunuz. Okul yapılacak alan bulunamazken bu uygulamayı yanlış buluyoruz. Biz meclis üyeleri olarak, Başbakanlık Toplu Konut İdaresine eğitimde kaçıncı sırada olduğumuzu söyleseydik.Bu şehri kim yönetiyor? TOKİ mi,...