10 / 05 / 2024

gaziantep mehmet Ünsal ilkokulu

gaziantep mehmet Ünsal ilkokulu

30 yıl Almanya'da çalışan ve emekli olan Mehmet Ünsal bütün birikimini memleketi Gaziantep'te bir okul yapımına bağışladı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Mehmet Ünsal'a bu hayırseverliği için teşekkür etti..

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Mla Mühendislik Limited Şirketi Sarıyer’de 1milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak, Aykan İlter ve Mehmet Ünsal tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

Gaziantep Şahinbey’de imar tartışması!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AKP Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın Yamaçtepe’deki arsaları gündemden düşmüyor. Taraflardan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şahinbey'e 210 yeni konut müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Perilikaya’da yapımına devam edilen 210 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yeni konutların yapılacağı müjdesini paylaştı. 

Gaziantep'te kiracı, tartıştığı ev sahibi ve oğlunu silahla yaraladı!

Gaziantep'te bir apartmanda oturan kiracı Erkan Ö, ev sahibi Orcay Ö. ve oğlu Mehmet Ö'yü silahla yaraladı.

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Gaziantep Mehmet Sait Evi restore ediliyor!

Gaziantep’in Kurtuluş mücadelesinin sembol isimleri arasında yer alan Şahinbey lakaplı Mehmet Sait’in evi Şahinbey Belediyesi tarafından restore ediliyor.

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

gaziantep mehmet Ünsal ilkokulu Haberi

gaziantep mehmet Ünsal ilkokulu

GAZİANTEP Valiliği'nde gerçekleştirilen okul yapım protokolü imza töreni Vali Erdal Ata, hayırsever Mehmet Ünsal ve eşi Füsun Ünsal, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Millî Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve eğitimciler katıldı. Almanya'da 30 yıl çalıştıktan sonra bütün alın terini Gaziantep'e getirip eğitime katkıda bulunmak isteyen Mehmet Ünsal, 1 milyon liralık bağışta bulundu. Protokol kapsamında Şahinbey Yeşilken TOKİ İlkokulu'nun ismi Mehmet Ünsal ilkokulu olarak değiştirilip, alınan bağışla yeni bir okul yaptırılacak. 


Böyle anlamlı bir bağıştan ötürü çok mutlu olduklarını belirten Vali Erdal Ata, "Mehmet Beye teşekkür ediyorum. 

Kendisi uzun süre yurt dışında çalışmış, birikimlerini yapılmış olan bir okulun isim hakkını alacaklar. Onların verdiği para ile biz yeni bir okul yaptıracağız, ilimizin eğitim sorununa, alıın teri ile biriktirdikleri parayı bağışlayarak okul yapımına katkıda...