05 / 05 / 2024

gaziantep Metro Hipermarket

gaziantep Metro Hipermarket

Mimarlar Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Metro Hipermarket çevresinde iki arsanın daha satış ihalesini gerçekleştirmesine tepki gösterdi.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Gaziantep'e metro müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, metro müjdesi verdi. Şahin, metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını söyledi..

Gaziray metro inşaatı 2 yıl içinde tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan, '' 25 km uzunluğunda Organize Sanayi Bölgesini şehir merkezine bağlayan Gaziray metro inşaatına başladık. İki yıl içerisinde halkımızın hizmetine vermeyi hedefliyoruz'' dedi.

Gaziantepli mimarlardan suç duyurusu!

Mimarlar Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Metro Hipermarket çevresinde iki arsanın daha satış ihalesini gerçekleştirmesine tepki gösterdi.

Gaziantep'te metro projesine onay!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede hayata geçirilmesi planlanan metro projesinde ilk adım atıldı. GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatları onaylandı.

Gaziantep'te metro çalışmaları hızlandırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kente metro hattı yapımı için çalışmalarını hızlandırdı.

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Gaziantep'te metro ve yeni köprülü kavşak çalışmaları başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını müjdeledi.

Gaziantep'e Karataş-İstasyon arası metro projesi müjdesi!

Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı başkan Fatma Şahin başkanlığında yapıldı. 65 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında metro müjdesi de verildi.

Gaziantep'e metro müjdesi!

Büyükşehir Belediyesi, Genel sekreter yardımcısı Sezer Cihan, “Tramvay da yetmiyor. Hafif metro yapma gerekliliği ortaya çıktı. Bir yıl içerisinde çalışmaları tamamlayıp, ihale aşamasına geleceğiz.” dedi

GATEM-Gaziantep Organize Sanayi metro hattı yapılacak!

Gaziantep’in ulaşım master planında birçok projeyi hayata geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor.

Gaziantep Organize Sanayi-GATEM metro hattı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor. İhalesi yapılan ve toplamda 25 km olan Organize Saniyi–GATEM arasındaki hat, Beylerbeyi, Gar, Seyrantepe ve GATEM güzergahında hizmet verecek.

Gaziantep'in trafik sorunu çözülecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in en büyük sorunu olan trafiğe kesin çözümler bulacaklarını açıkladı. Şimşek: "17 istasyonlu olacak metro hattı ile vatandaşımızı bu alanda inşallah rahatlatacağız" dedi.

gaziantep Metro Hipermarket Haberi

gaziantep Metro Hipermarket

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, yürütmeyi durdurma kararına rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin Metro Hipermarket çevresinde iki arsanın daha satış ihalesini gerçekleştirmesine tepki gösterdi. Oda Başkanı Özgür Girişken, "Mahkeme kararını yok saymak ağır bir suçtur. Mimarlar Odası satış işleminin iptali için suç duyurusunda bulunacaktır" dedi.


SATIŞ YAPILAMAZ

Büyükşehir Belediyesi'nin Metro'nun arkasında iki tane 4 bin m2'lik arsayı ihaleyle sattığını belirten Özgür Girişken, "Bu yapılan etik değildir. Avukatımız suç duyurusu için gerekli işlemlere başladı.Mahkeme kararına karşı burada satış yapılmaması gerekiyor. Maalesef bir tane de özel okul inşaatı devam ediyor. Mahkemenin kararı bir ara karardı. Bu karar bu saatten sonra burada hiç bir işlem yapılmaması anlamına geliyor. Ruhsat verilmemesi, inşaat faaliyeti varsa durdurulması, satış yapılmaması gerekiyor"dedi.


MAHKEMENİN KARARI

CHP eski il başkanı Nesrin Ulutaş, Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi...