10 / 05 / 2024

gaziantep millet kıraathaneleri

gaziantep millet kıraathaneleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri Projesi’ne destek vererek 8 mahalleye Millet Kıraathanesi kurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Gaziantep'te 12 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Kıbrıs'ta yer alan gayrimenkulü 12 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir Belediyesi'nin kiraladığı binalar meclis gündeminde!

Başakşehir Belediyesi tarafından millet kıraathanesi olarak kiralanan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

gaziantep millet kıraathaneleri Haberi

gaziantep millet kıraathaneleri

Sosyal belediyecilikte tüm Türkiye’ye model olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanın, “Her ilde, kitaplarla döşeli, içerisinde kahvesi, keki olacak Millet Kıraathaneleri kuracağız. Gençlerimiz, yaşlılarımız buraya gelecek, hem kitabını okuyacak, hem kekini, çayını ve kahvesini ücretsiz alacak"  sözleriyle gündeme getirdiği Millet Kıraathaneleri Projesi’ne sahip çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla Millet Kıraathanesi, kentin 8 farklı noktasında hizmete alındı. Buna göre, Gaziantep'in Nizip ilçesine, Şehitkâmil ilçesine bağlı Burak Mahallesi’ne, Belkız Mahallesi’ne, 8 Şubat Mahallesi’ne, İncilikaya Mahallesi’ne, Şahinbey ilçesinde Güneş Mahallesi’ne, Ocaklar Mahallesi’ne ve Türkmenler Mahallesi’ne Millet Kıraathanesi açıldı. Her gün 09.00 ile 19.00 saatleri arasında açık olan millet kıraathanelerindeki her yaşa hitap eden geniş kitap envanteri, vatandaşların ilgisiyle...