03 / 05 / 2024

gaziantep müsiad şubesi

gaziantep müsiad şubesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi’nde (MÜSİAD) inşaat sektör kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda birbirleriyle tanışan iş adamları, ortak iş yapabilmek için istişarelerde bulundu...

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

MÜSİAD Endonezya'da şube açacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ve Endonezya arasındaki ikili ticari ilişkileri geliştirmek için başkent Cakarta'da şube açacağını açıkladı.

MÜSİAD'dan çimento zammına tepki!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, “Çimentoya 2018 yılında yüzde 40’a yakın zam yapılmışken ve gevşeyen kurlarla beraber indirim beklerken, yapılan bu zamma anlam veremedik. “dedi.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Faiz sistemine dur diyen projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi!

Faiz sistemine dur diyen ve üreticiyi güçlendiren projeler MÜSİAD EXPO’da start verdi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

MÜSİAD Cezayir'de ofis açtı!

Yıl sonuna kadar 100 ülkede teşkilatlanmaya ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, Cezayir’de temsilcilik açılışını gerçekleştirdi.

gaziantep müsiad şubesi Haberi

gaziantep müsiad şubesi


Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi’nde (MÜSİAD) inşaat sektör kurulu toplantısı yapıldı.


Müsiad Gaziantep Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık’ın yanı sıra; Şahinbey ve Şehitkamil imar müdürleri ve çok sayıda inşaat sektöründe boy gösteren MÜSİAD üyesi iş adamı katıldı. Toplantıda birbirleriyle tanışan iş adamları, ortak iş yapabilmek için istişarelerde bulundu.


Toplantıda inşaat sektörünün sorunları ve neler yapılması gerektiği konuşuldu. Toplantının başında Şahinbey ve Şehitkamil imar müdürleri, inşaat sektöründeki yeni yönetmelikler hakkında iş adamlarına bilgiler verdi. Toplantı sohbet havası içerisinde sona...