07 / 05 / 2024

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’na kültür merkezi inşa edilecek. Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak projede inşaat çalışmaları başladı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’na kültür merkezi inşa edilecek. Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak projede inşaat çalışmaları başladı.

Gaziantep'te eski adliye kültür sanat merkezi oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildikten sonra kültür sanat merkezi haline getirilen eski adliye binasında açılan hüsnü hat sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile mülkiyeti TCDD’ye ait olan 29 bin 717 metre karelik 3 adet arsayı kiralayan Büyükşehir Belediyesi, buraya çok amaçlı kültür merkezi ve park olarak kullanmayı planlıyor.

Gaziantep'teki eski adliye, Kültür ve Sanat Merkezi olacak!

Gaziantep'teki eski adliye binası, restorasyon çalışmalarının ardından "Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek.

Gaziantep'in eski adliye binası, kültür merkezi olacak!

Gaziantep'te daha önce valilik ve adliye binası olarak uzun yıllar hizmet veren eski adliye binasının restorasyonu devam ediyor. Adliye binası "Yasayan Kültür ve Sanat Merkezi" olarak hizmetine devam edecek.

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi için alt yapı çalışması yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bahriye Üçok Salonu'ndakı çalıstayda bilgilerini aktardı

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

TOKİ'nin yeni projeleri ile mahalle kültürü yaşayacak!

Mahalle konseptli projeler İstanbul ve Gaziantep'te başlıyor. Projelerde caddeler büyük bir meydanda buluşacak. İkili ilişkilerin artması sağlanacak.TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin projelerinde “mahalle kültürünü” yaşatacağını açıkladı.

Eski adliye binası, "Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi" haline getirilecek!

Gaziantep'in sembolleri arasında bulunan heykelin karşısında yer altı pasajının üstünde bulunan daha önce valilik ve adliye binası olarak uzun yıllar hizmet veren eski adliye binası, "Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi" haline getirilecek...

Gaziantep'te eski hükümet konağı yaşayan kültür ve sanat merkezi oluyor!

Daha önce ‘ Mimarlık Fakültesi ’ olarak kullanılmak üzere Gaziantep Üniversitesi’ ne verilmesi düşünülen Eski Hükümet Konağı “ Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi ” olarak restore edilecek...

Bosna'da, Sultan Mehmed Fatih İslam Kültür Merkezi açıldı!

Bosna'da, Sultan Mehmed Fatih İslam Kültür Merkezi açıldı. Gorajde kentinde, Ankara'nın Keçiören ve Gaziantep'in Şahinbey Belediyeleri tarafından sağlanan maddi destek ile TİKA koordinasyonunda inşa edilen merkezin açılışı nedeniyle tören düzenlendi.

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi Haberi

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’nda toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, inşaat çalışmalarını inceledi. 


Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Nurdağı Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarına başlanıldı. Merkezinde içinde İçerisinde bir adet 500 kişilik salon, bir adet 100 kişilik salon, nikah memurluğu, VİP bölümü, kulis ve sanatçı dinlenme odaları yer alacak.


Kapsamlı bir kültür merkezinin Nurdağı ilçesine kazandırılacağını söyleyen Tayyar, “AK Parti döneminde belediyecilik anlayışı çok değişti. Her yönüyle sosyal ve kültürel birçok amaca yönelik hizmetler yapılıyor. Sağ olsun Şehitkamil Belediyemiz de sadece kendi sınırları içerisinde değil, Gaziantep’in ihtiyacı olan diğer ilçelerde de faaliyetlerini sürdürüyor. Nurdağı ilçemize de çok...