24 / 07 / 2024

gaziantep okul yatırımları

gaziantep okul yatırımları

Gaziantep'te başlatılan "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına, Kurt ailesi 22 derslikli okul için nakdi destek verdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mahmut Özer yeni okul yatırımlarını değerlendirdi!

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında yapılan toplantıda okul kapasiteleri ve yeni okul yatırım ve inşaatları masaya yatırıldı.

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Gaziantep OSB yatırımlarında 2023 hedefleri revize edilmeyecek!

Bu yıl yüzde 4,5 büyümeyi, ihracatta geçen yılı yakalamayı planladıklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yatırımların yavaşladığını ama durmadığını bu nedenle 2023 hedeflerini revize etmeyeceklerini açıkladı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Gaziantep'te gayrimenkul yatırımları arttı!

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. Her zaman güvenli liman olarak görünen altın, yatırımcılar için son 5 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizdi.

gaziantep okul yatırımları Haberi

gaziantep okul yatırımları

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan ve kentteki eğitime katkı sunulmasının planlandığı "100. Yılda 100 Hayırsever" kampanyasına, Kurt ailesi 22 derslikli okul için nakdi destek verdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, şehrin eğitimine ve geleceğine yatırım yapılmasının amaçlandığı kampanyaya hayırseverlerin destekleri devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda kentteki Kurt ailesi tarafından Şahinbey ilçesindeki Deniz Mahallesi'nde inşa ettirilecek 22 derslikli ortaokul için, nakdi bağış karşılığında hayırseverin isminin verilmesini içeren protokolün imzaları atıldı.

Valilikte gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, bir süre önce kampanyayı başlattıklarını hatırlatarak, destek veren Gaziantepli hayırseverlere teşekkürlerini sundu.

Hayırseverlerin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını dile getiren Gül, "Bugün de Ali ve Halil beyle okul protokolü imzalıyoruz. 22 derslikli bir okul olacak. İnşallah okullarımızın sayısı 100'ü bulduğunda hep birlikte bunun için de...