08 / 05 / 2024

gaziantep ortaoğu halı fuarı

gaziantep ortaoğu halı fuarı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, makine halısı ihracatının yüzde 90'ının Gaziantep'ten yapıldığını bildirdi. 6. Ortadoğu Halı Fuarı 5-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek...

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Gaziantepli Uğur İnşaat mağdurları yolu kapattı!

Gaziantep'te Uğur İnşaat mağduru olan yüzlerce aile, Akkent yolunu trafiğe kapattı.

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

Gaziantep Kuzey Şehir'in yüzde 10'u tamamlandı!

Gaziantep'de TOKİ tarafından inşa edilen Kuzey Şehir projesinin yüzde 10'u tamamlandı. 50 bin konuttan oluşacak proje ile 23 ilden daha büyük adeta yeni bir şehir inşa edilecek.

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.

Balıkesir Dursunbey'e 4 yeni halı saha yapıldı!

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın desteği ile Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın spor Toto Daire Başkanlığına sunduğu halı saha projeleri ile ilçeye 4 yeni halı saha kazandırıldı.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep'e neden yatırım yapılmalı?

Türkiye'nin üçüncü büyük ili olmak için çabalayan Gaziantep, Ortadoğu'nun başkenti unvanını şimdiden elde etti. Şehir son 10 yılda ihracatını 8 kat artırmayı başardı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep'te bina yapacaklara ağaç dikme zorunluluğu!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bundan böyle kent sınırları içinde bina yapacak herkese, ağaç dikme zorunluluğu getirildiğini açıkladı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 10 bin 20 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Toplam 266 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvurular sona erdi. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi ne zaman?

Alt gelir grubu Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura sonuçları!

Bugün 888 adet konutun satışa sunulduğu alt gelir grubu Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura sonuçları henüz açıklandı. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede kura satışları devam ediyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Toplam 266 adet konutun sosyal konut niteliğinde satışa sunulduğu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te aylık taksitler 626,28 başlıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman yapılacak?

gaziantep ortaoğu halı fuarı Haberi

gaziantep ortaoğu halı fuarı



Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, makine halısı ihracatının yüzde 90'ının Gaziantep'ten yapıldığını bildirdi.


Bartık, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl 6'ncısı düzenlenecek Ortadoğu Halı Fuarı'nın Gaziantep'in halı sektöründe dünya genelindeki yerini göstermesi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Fuarın 5-8 Eylül'de 30 bin metrekare kapalı alanda 154 firmanın katılımıyla gerçekleştirileceğini aktaran Bartık, şunları kaydetti:


"Artık Belçika dahil halıda söz sahibi ülkelerde bile 'halı' denildiği zaman akla Gaziantep geliyor. Bu gurur verici bir gelişme. Kentimizin son dönemde üretim ve pazarlama kapasitesi bakımından halı sektöründe dünyanın başkenti olarak anılması ve emin adımlarla bu yolda ilerlemesi bizleri gururlandırmaktadır. Dünyadaki parça halı üretiminin yüzde 40'ını karşılayan ve geçtiğimiz yıl yüzde 20 büyüyen Gaziantep halı sektörünün dünya liderliğine oturduğu bir dönemde Ortadoğu Halı Fuarı...