10 / 05 / 2024

Gaziantep Özdemirbey Caddesi

Gaziantep Özdemirbey Caddesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yıllardır araç ve yaya trafiğinin yaşandığı Özdemirbey caddesini Doğum kavşağından Düztepe’ye kadar 2 şeritten 6 şeride çıkardık dedi...

Gaziantep Özdemirbey Caddesi 6 şeritli olacak!

Özdemirbey Caddesini iki şeritten altı şeride çıkararak, 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Şahinbey Belediyesi, yolun devamını Düztepe Çamlıktan Dutluğa kadar altı şeride çıkarmak için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor...

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Gaziantep Korutürk Caddesi'ne 1,8 milyonluk yenileme!

Gaziantep Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi son sürat devam ediyor. Proje kapsamında Korutürk Caddesi de yenilendi.

Düzce'deki Gaziantep Caddesi için alınacak önlemler mecliste!

Düzce'deki Gaziantep Caddesi'nin yer zeminin bazalt taşı ile kaplanması işine ve kaymaya ve buzlanmaya karşı dayanıklı hale getirilmesi için alınacak önlemler meclis gündemine taşındı..

Şahinbey'de depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Özdemirbey Caddesi üzerinde ki birçok binayı kamulaştıran Şahinbey Belediyesinin, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle yıkım çalışmasına devam ediyor

Gaziantep Şahinbey'de 6 yılda 6 bin 20 bina yıkıldı!

Şahinbey ilçesi Özdemirbey Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında bazı binalar, boşaltılmasının ardından belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Gaziantep Nizip Caddesi kentsel dönüşüme girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Caddesi ve etrafındaki işyerleri ile binaları kentsel dönüşüm alanına aldı.

Gaziantep Nizip caddesi dönüşüme giriyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Nizip Caddesi ve etrafındaki işyerleri ile binaları kentsel dönüşüm alanına aldı.

Gaziantep Milli Egemenlik Bulvarı'nda son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve Gaziantep trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı’nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi’ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep'te yeni imarlı yolları açıldı!

Gaziantep'in ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve kent trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı'nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi'ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep Korutürk caddesi marka cadde olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Eskisaray Caddesi ile Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’ndan sonra şimdi de Karşıyaka/Korutürk Caddesi’ni “Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi” çerçevesinde düzenleyeceklerini söyledi.

Gaziantep Özdemirbey Caddesi Haberi

Gaziantep Özdemirbey Caddesi

Doğum evi kavşağından Düztepe’ye kadar olan kısımda Özdemirbey Caddesi’ni kentsel dönüşümle 2 şeritten 6 şeride çıkardıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun devamı olan Düztepe’den dutluğa kadar olan kısımda kamulaştırmalar ardından 6 şeride çıkartılması için yıkımların başladığını söyledi.



Yıkım yapılan alana gelerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yıllardır araç ve yaya trafiğinin yaşandığı Özdemirbey caddesini Doğum kavşağından Düztepe’ye kadar 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Yolumuz şu anda hizmet veriyor. Yolumuzun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısmında kentsel dönüşüm kapsamında yol genişletme ve konutları yenileme çalışmamız devam ediyor. Şuanda Kahvelipınar Mahallemizde yıkımlar yapılıyor. Amacımız öncelikle güney kuzey aksında en önemli caddemiz olan Özdemirbey caddesinin tamamını 6 şeride çıkarmaktır. Dutluktan sonrasını da Büyükşehir Belediyemizin...