29 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbeyde gazi ailelerine toki konutları

Gaziantep Şahinbeyde gazi ailelerine toki konutları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Gazi Konut, Gaziantep'te arsa satıyor! 48 bin metrekarelik arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

Gazi Konut, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Geneyik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsanın fiyatı ve tüm detaylar...

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gazi Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 947 bin 605 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

Gaziantep Gazi Konuk Evi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 13 odalı Gazi Konuk Evi açıldı.

Gaziantep'te şehit ve gazi konutları projesinde sona gelindi!

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Gaziantep İconova'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en köklü yerleşim bölgelerinden biri olan "Gazi Şehir", yine dünya çapında bir atılım yapıyor olmanın gururunu yaşıyor.Sadece Gaziantep'in değil, Türkiye'nin en kaliteli ve hayat dolu yaşam merkezlerinden biri olacak Iconova'da yaşam gelecek yılın sonunda başlayacak.

TOKİ Gaziantep projesindeki 6 sorun Meclise taşındı!

Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki şehit ve gazi ailelerine yönelik TOKİ projesine ilişkin sorunları Meclise taşıdı. Gökdağ, sorularını Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iletti..

Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki TOKİ projesini meclise taşıdı!

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıdı.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Gaziantep'te 8.7 milyon TL'ye 8 satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Beylerbeyi, Taşlıca, Umut ve Gazi'de bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam satış bedeli 8 milyon 766 bin 177 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Korutürk caddesi marka cadde olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Eskisaray Caddesi ile Gazi Muhtarpaşa Bulvarı’ndan sonra şimdi de Karşıyaka/Korutürk Caddesi’ni “Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi” çerçevesinde düzenleyeceklerini söyledi.

Gaziantep Şahinbeyde gazi ailelerine toki konutları Haberi

Gaziantep Şahinbeyde gazi ailelerine toki konutları

ehit ve gazi aileleri, Şahinbey Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile kendileri için yapılacak konutların alanını gezdi.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı. Başkan Tahmazoğlu, şehit ve gazi aileleri ile yaptığı görüşmelerde 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak konutların 20 yıl vade ile verileceği açıklanmıştı. Ayrıca 2+1 konutlar için peşinat alınmayacağı müjdelemişti. Şehit ve gazi aileleri önceki gün Şahinbey Belediyesi’nin gezi araçlarıyla konutların yapılacağı Mavikent Mahallesindeki araziyi gezdi.


“RÜYAMIZDA GÖREMEZDİK”

Konutların yapılacağı alanda incelemede bulunan aileler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Biz bu konutları rüyamızda göremezdik. Ancak başkanımız Mehmet Tahamzoğlu’nun sayesinde ev sahibi olacağız. Allah razı olsun. Bizlere vermiş olduğu bu değer evlatlarımızın...