05 / 05 / 2024

gaziantep sanayi üssü

gaziantep sanayi üssü

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kanal 7'de katıldığı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek: "Gaziantep'i Avrupa'nın en büyük sanayi üretim üssü haline getireceğiz" dedi.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Yeni sanayi alanları müjdesi, deprem bölgesindeki sanayicileri sevindirdi!

Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'taki bazı yerlerin sanayi alanı olarak belirlenmesine ilişkin verilen karar, Gaziantepli sanayicileri memnun etti. Bölge sanayicileri, verilen kararın yeni yatırımların yolunu açacağını öngörüyor.

Başkan Ünverdi: ‘İthalat ve ihracat sekteye uğradı’

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Mersin Limanı’ndaki yoğunluk yüzünden hem ithalatın hem de ihracatın sekteye uğradığını ifade etti. Başkan Ünverdi, yaşanan problemlerin çözümü için çalıştıklarını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

gaziantep sanayi üssü Haberi

gaziantep sanayi üssü

Seçim bölgesi Gaziantep'e ilişkin de açıklamalarda bulunan Şimşek, Batman'ın baba ocağı, Gaziantep'in ise siyasetteki ilk göz ağrısı olduğunu ifade etti. 


Gaziantep'e çok katkı vereceğine inandığını dile getiren Şimşek, gerek göç gerekse de Suriye faktörü nedeniyle şehirdeki en önemli sorunun konut olduğunu söyledi. Kente gelir gelmez, Organize Sanayi Bölgesinin yanında 5,5 milyon metrekarelik arsayı, TOKİ'ye bedelsiz devrettiğini anlatan Şimşek, orada 200 bin nüfusun yaşayacağı adeta yeni bir şehrin kurulacağını bildirdi. 


Şimşek, şehirdeki en önemli sorunlardan birinin de ulaşım olduğuna dikkati çekerek, 25 kilometrelik, 17 istasyonun olacağı bir metro hattını yapacaklarını kaydetti. 


Gaziantep'in bir sanayi kenti olduğunu ve Dünya Bankası'na göre, dünyanın en rekabetçi yedi şehrinden biri olduğunu belirten Şimşek, "Gaziantep'te üretilen malların İskenderun Limanı'na hızlı şekilde ulaştırılabilmesi için Amanos Dağlarını deleceğiz, tünel yapacağız....