24 / 05 / 2024

gaziantep Şehitkamil Kız Teknik ve Meslek Lisesi

gaziantep Şehitkamil Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2011-2012 yılında "eğitim ve öğretime başlayan" Şehitkamil Kız Teknik ve Meslek Lisesi, eğitime bu yıl da "binasız" başlıyor. Yetkililer ise "arsa fiyatları yüksek" diyor...

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de iki arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil, Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 459 iş yeri yaptırılacak! 1 milyar 171 milyon TL'lik ihale 13 Aralık'ta!

S.S. Gaziantep Tır ve Makina Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 459 adet iş yeri yaptıracak. 

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

Gaziantep Şehitkamil'de 13 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Gazi ve Aydınlar mahallesinde yer alan 2 arsayı 12 milyon 947 bin 605 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 25 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Burak Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 983 bin 112 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 28.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 3 adet arsayı 28 milyon 714 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil Alparslan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 9.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep İcra Dairesi Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 965 bin 220 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

gaziantep Şehitkamil Kız Teknik ve Meslek Lisesi Haberi

gaziantep Şehitkamil Kız Teknik ve Meslek Lisesi
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2011-2012 yılında "eğitim ve öğretime başlayan" Şehitkamil Kız Teknik ve Meslek Lisesi, eğitime bu yıl da "binasız" başlıyor. Aradan geçen zamana rağmen de bir binası olmamış ve yetkililer ise "arsa fiyatları yüksek" diyor!

ORADAN ORAYA SEYYAR LİSE

Peki binası olmayan okulun öğrencileri nasıl eğitim ve öğretime başlıyor? Öğrencilere ilk olarak aynı ilçede yer alan Av. Mahmut Düşün Kız Teknik ve Meslek Lisesine gönderilerek eğitim veriliyor.
Sonraki yıl ise öğrenciler, derslik yetersizliği gerekçesiyle yaklaşık 10 kilometre uzaktaki Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesine gönderiliyor. Öğrencilere bu yıl ise Valilik onayıyla Fatih Kız Teknik Meslek Lisesinde eğitim verilmesi bekleniyor! MİLLİ EĞİTİM: ARSA FİYATLARI YÜKSEK Okulun 500 öğrencisi ve 30 öğretmeni her yıl başka bir okula gönderilmekten rahatsız. Bu durum üzerine imza...