02 / 05 / 2024

gaziantep seyrantepe 3. Sosyal Tesis

gaziantep seyrantepe 3. Sosyal Tesis

Şehitkamil ilçesinin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Seyrantepe Mahallesi’ne belediye tarafından yaptırılan 3. Sosyal Tesisin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Gaziantep'te 20.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 484 bin 516 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 44 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Göktürk ve Beylerbeyi ilçelerinde bulunan 3 gayrimenkul 44 milyon 54 bin 250 TL muhammen bedelle satıyor...

Gaziantep Şahinbey'de 20.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 484 bin 316 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir'den 20.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, K.Kızılhisar Mahallesinde yer alan 3 arsayı 20 milyon 484 bin 516 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 18.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli Körkün Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 18 milyon 406 bin 935 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap ihalesi bugün!

TOKİ, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 3. Etap projesinde yer alan 912 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gaziantep Şehitkamil'de 28.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 3 adet arsayı 28 milyon 714 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 37.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Göktürk ve Beylerbeyi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 37 milyon 443 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

gaziantep seyrantepe 3. Sosyal Tesis Haberi

gaziantep seyrantepe 3. Sosyal Tesis

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla nüfusun giderek çoğaldığı Seyrantepe Mahallesi’ne 3. Sosyal Tesisi kazandırıyor. Yapımı devam eden ve iki katlı olarak hizmet edecek olan Sosyal Tesis içinde bay-bayan taziye evi, aile merkezi ve anaokulu bulunacak. İnşaat çalışmalarında sona yaklaşıldığı Seyrantepe 3. Sosyal Tesis, önümüzdeki aylarda hizmete girecek. Sosyal tesisin yapılmasınının memnuniyetini dile getiren Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, “Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize çok güzel hizmet veriyor. Bizim düşündüğümüz hizmetler ile düşünmediğimiz hizmetler bile Şehitkamil Belediyemiz tarafından büyük bir özenle yapılıyor. Mahallemiz giderek büyün ve gelişen bir mahalle olduğundan dolayı nüfus hızla çoğalıyor. Bu konuyla ilgili Şehitkamil Belediyemiz, vatandaşların sosyal ve kültürel yaşantılarına destek vermek amacıyla mahallemize kazandırmış olduğu 2 Sosyal Tesisin yanı sıra, 3. Sosyal...