04 / 05 / 2024

Gaziantep spor salonları

Gaziantep spor salonları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Talat Özkarslı Spor Salonu'nun tanıtımı için spor salonu önünde bir tören düzenledi.

Gaziantep'te okullardaki spor salonları onarılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kentte bulanan okullarda atıl durumda olan spor salonlarının onarılarak, hizmete sunulması için protokol imzaladı.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Gaziantep'te 86 bin 500 metrekarelik Akkent Spor Köyü kuruldu!

Gaziantep'te Şahinbey İlçe Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın istediği sporu yapabilmesi için 86 bin 500 metrekarelik alan üzerine Akkent Spor Köyü kuruldu.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Gaziantep'te 55 spor tesisin yapımı sürüyor!

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Spor Şehri Gaziantep" projesiyle, olimpiyat şampiyonu sporcuların yetişmesi amaçlanıyor.

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Gaziantep'e spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor yatırımları için önemli sözler aldı.  

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir'den 39 adet spor alanı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde, kente 39 adet spor alanı inşa edildi.

Gaziantep spor salonları Haberi

Gaziantep spor salonları


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve yaklaşık bir yıldır hizmet vermeye başlayan Talat Özkarslı Spor Salonu, yapılan bir tören ile kamuoyuna tanıtıldı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre açılış için Talat Özkarslı Spor Salonu önünde bir tören düzenlendi. Törene katılanlara açıklamalar yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türk futbol tarihine adını yazdıran Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için girişimde bulunduklarını ve spor salonuna ismini verdiklerini belirtti.

Bu eserden en az 10 tane daha Gaziantep’e lazım olduğunu söyleyen Şahin, ”Spor deyip geçmemek gerekiyor. Spor bizim bir araya getiriyor, kaynaştırıyor. Bu beyazlaşan saçların arkasında büyük bir tecrübe var. Bedensel gelişim için çok önemli. Gençlerimizin yetenekleri keşfediliyor. Hangi alanda kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini işte bu salonlarda kararlaştırıyorlar. Spor ile arkadaşlıklar kuruluyor, yetenekler...