28 / 04 / 2024

gaziantep stadı

gaziantep stadı

TOKİ tarafından yaptırılan Yeni Gaziantep stadının yüzde 90'ı tamamlandı. 35 bin 558 kişilik olan ve yaklaşık 110 milyon TL'ye mal olan yeni stadı gezen Gaziantepspor yönetimi yetkililerden bilgi aldı.

Gaziantep'in yeni stadı yükseliyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve futbolcular, gelecek sezon maçları oynamayı planladıkları inşaatı süren 33 bin kişilik statta incelemelerde bulundu.

Gaziantep Arena için geri sayım başladı!

Spor Toto Süper Lig'de ve PTT 1. Lig'de temsilcileri bulunan Gaziantep, yıl sonunda 33 bin kişilik yeni stadına kavuşuyor. Yapımına 2,5 yıl önce başlanan stadyumda çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor.

Gaziantep yeni stadına kavuşuyor!

Güneydoğu'nun önemli spor merkezlerinden biri olması beklenen stadyumun yüzde 80'i tamamlandı. TOKİ Başkanı Turan: "Bu stadyum, Gaziantep halkına ve sporseverlere en az 50 yıl hizmet edebilecek bir eser olacak."

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Gaziantep Arena Stadı 15 Ocak'ta açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, son teknolojiyle donatıldı.

Gaziantep Büyükşehir'den yeni stadın inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi.

Gaziantep Arena Stadı tamamlandı!

Gaziantepspor Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Hikmet Akay, “Antalyaspor maçını pazar günü Gaziantep Arena’da oynayacağız” dedi.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Gaziantep Arena'nın koltuk montajı hatalı mı yapıldı?

Gaziantepspor'un yeni stadının tribününde yazılı 'Gaziantep' kelimesinin harfleri denk gelmeyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi!

Yeni sezona yetiştirilmesi için işçilerin gece gündüz çalıştığı 33 bin kişilik Gaziantep Arena Stadı’nda çim serme işlemlerinde sona doğru gelindi

Gaziantep Arena'nın inşaatında sona gelindi!

Gaziantep Arena Stadyumu’nda incelemelerde bulunan T.C. konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, baklava simgesiyle inşa edilen stadın bittiğinde Türk futboluna değer katacağını söyledi.

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

gaziantep stadı Haberi

gaziantep stadı

Stat bittiğinde 54 loca, bin 458 araç kapasiteli otopark, 1 antrenman sahası, 1 stor mağazası, 3 kafeterya ve ısınma salonları bulunuyor. 

Kırmızı - siyahlı takımın yönetim kurulu başkanı İbrahim Kızıl ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden Bülent Konca, İhsan Güney, Mehmet Özdemir, Necmettin Polat, Maruf Yeşilmen ve Çelebi Ergün yeni stadyumu gezdiler. 


YENİ SAYFA AÇACAĞIZ 

Gaziantep Stadyumunu oldukça mükemmel bulan kulüp başkanı İbrahim Kızıl, emeği geçen her yetkiliye ve çalışan bütün işçilere teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: Müthiş bir stadyum olmuş. İnşallah tamamen dolu tribünler önünde coşkuyla Avrupa kupalarında oynayacak bir ekiple bu stadyumda mücadele ederiz. Taraftarlarımızla yeni stadyumda yeni bir sayfa açarak yeni başarılara birlikte imza atmak istiyoruz. Ben inanıyorum ki bu stadyumun tamamlanmasıyla birlikte Gaziantepspor taraftarları da takımlarına daha fazla sahip...