06 / 05 / 2024

Gaziantep Stadyumu açılış

Gaziantep Stadyumu açılış

Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Bodrum Şehir Stadyumu açıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bodrum Şehir Stadyumu’nun açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. etapta teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. etap projesinde yer alan 198 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

GTO'dan inşaat sektörüne dış pazarlama açılım projesi!

GTO inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlardaki rekabet güçlerinin attırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı “Gaziantep İnşaat sektörünün Dış Pazarlara Açılımı” projesiyle ilgili olarak firma temsilcileri bilgilendirildi.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Gaziantep Stadyumu açılış Haberi

Gaziantep Stadyumu açılış


Mimarlık çalışmalarının Bahadır Kul Mimarlık tarafından yürütüldüğü Gaziantep Stadyumu bugün oynanacak Gaziantepspor-Antalyaspor maçı ile açılacak.

Konya Torku Arena, Sivas Stadyumu gibi Türkiye’de ve uluslararası arenada 20’ye yakın stadyum ve spor projelerinin mimarlık çalışmalarını üstlenen Bahadır Kul Mimarlık’ın imzasının bulunduğu Gaziantep Stadyumu pazar günü açılacak. 15 Ocak Pazar günü oynanacak Gaziantepspor - Antalyaspor maçı ile kapılarını açacak olan stadyum, Gaziantep için kentin önemli bir mimari yapısı olarak düşünülüyor. Bahadır Kul Mimarlık tarafından yapılan açıklamaya göre stadyum; karayollarıyla olan bağlantısı, sanayi ve konut bölgeleri arasında bağlantı noktası oluşturan bölgede yer alıyor. Özellikle cephesindeki tasarımla ilgi çeken stadyumda, kırmızı ve siyah renkler hakim. Farklı yönlenmelerde yerleştirilen cephe panelleri ile farklı perspektifler oluşturmakta ve Gaziantepspor’un renklerini ön plana çıkarıyor. Stadyumun, bu paneller ile birlikte...