30 / 04 / 2024

gaziantep tramvay artış

gaziantep tramvay artış

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Kasım ayı dönem toplantısının birinci bilişiminde 47 madde görüşüldü. Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Gaziantep'e 28 adet yeni tramvay alınmasına karar verildi...

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Konut fiyat artışında lider Gaziantep!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında yüzde com 63,19 ile Gaziantep, yüzde 46,15 ile Antalya, yüzde 43,30 ile Eskişehir, yüzde 36,43 ile Çorum ve yüzde 36,07 Sakarya geldi.

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

Gaziantep Kuzey Şehir'e 5 bin 200 konut daha yapılacak!

Gaziantep’te nüfus artışı yaşandıkça oluşan konut açığını kapatmak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığına, en büyük desteği Cumhurbaşkanlığı yaptı. Gaziantep'e “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında 5 bin 200 konut yapılacağı duyuruldu...

Gaziantep’te kira fiyatları 8 yılda yüzde 100 arttı!

Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasında yer alan Gaziantep’te kira fiyatları her geçen gün artıyor. Bölgede kira fiyatlarındaki artış nedeniyle 8 yılda yüzde 100 zam geldi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bu bölgeleri uçuracak!

Kasım 2016’da başlanan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı açılmak için gün sayıyor. Hattın geçeceği bölgelerdeki emlak değerlerinde üç yıl öncesine göre yaklaşık yüzde 40’a varan değer artışları söz konusu.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Gaziantep'e Ramada geliyor!

Gaziantep, son dönem turizmdeki yükselişiyle dikkat çekiyor. UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te artık her mevsim turist var.

gaziantep tramvay artış Haberi

gaziantep tramvay artış

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Kasım ayı dönem toplantısının birinci bilişiminde 47 madde görüşüldü. 

Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya başkanlık eden Başkan Vekili Ünsal Göksen, gündem maddelerinden hazır olanların raporlarını okutarak meclis üyelerinin onayına sundu. 


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul ettiği madde neticesinde ulaşımda kullanılmak üzere 20 milyon TL'lik bütçe ile 28 tramvay daha alınacak. Gaziantep halkının daha konforlu, çağdaş ve güvenli bir ortamda ulaşım yapabilmesi için yeni yapılan İbrahim-GATEM güzergahında kullanılmak üzere 28 adet daha tramvay daha alacak. Meclis üyelerinin aldığı karara göre; Tunceli Ovacık'ta şehit olan Samet Karslı ile Gaziantepspor'un eski Asbaşkanı Asım Atmaz'ın isimleri de yaşatılacak. Karslı'nın ismi Sarıgüllük mahallesinde 61027 nolu sokağa, Atmaz'ın ismi ise, Osınangazi mahallesindeki 56024 nolıı sokağo verildi. 30 maddenin imar komisyonuna...