30 / 04 / 2024

Gaziantep ulaşım projesi

Gaziantep ulaşım projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede hayata geçirilmesi planlanan metro projesinde ilk adım atıldı. GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatları onaylandı.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Gaziantep ulaşım projesi Haberi

Gaziantep ulaşım projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin metro hattı projesi onaylandı.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan ve Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Hasan Kömürcü ile birlikte Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nü (AYGM) ziyaret etmesi ile başlayan onay süreci tamamlandı. Süreç sonucunda öncelikli metro hatları olan GAR-GAÜN-15 Temmuz Yerleşkesi ile GAR-Düztepe-Hastane hatları onaylandı. Bu iki metro hattının uygulamaya esas kesin projelerin hazırlanması amacıyla ihale sürecine...