27 / 04 / 2024

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı kiralandı

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı kiralandı

Gaziantep İl Özel İdaresi kapatılmasından önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne 29 milyon liraya satılan Vali Konağı ve lojman alanı yap-işlet-devret modeli ile 21 yıllığına kiraya verilmişti.

İzmir Vali Konağı'nın son hali yürek burkuyor!

İzmir'in en değerli binalarından biri olan İzmir Vali Konağı görenlerin yüreğini burkuyor. Bina metruk yapıya dönüştü. 

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Tokat Vali Konağı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Tokat'ta 1933 ile 1945 yılları arasında 6 valiye ev sahipliğinde bulunan tarihi Vali Konağı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yıllardır atıl durumda bekleyen konak restore edilmeyi bekliyor.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Gaziantep İslahiye Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hükümet konağı taşınma işleminin ardından hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Gaziantep Nurdağı Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep Belediyesi tarafından Nurdağı İlçesi'nde inşa edilen yeni Hükümet Konağı hizmete açıldı. 

Muş Merkez'de 16.4 milyon TL'ye satılık vali konağı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı vali konağı ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi hizmete açıldı. Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış törenine katıldı.

İzmir Valiliği konak takası için imar değişikliği istedi!

İzmir Valiliği, Ege Ordusu komutanlarının lojmanı iken Katip Çelebi Üniversitesine (İKÇÜ) devredilen 'Paşa Konağı' ile Vali Konağı'nın takası için imar değişikliği istedi.

İzmir Valiliği'nden konak takası için yeni imar talebi!

İzmir Valiliği, Konak Belediyesi'ne bir yazı göndererek, Katip Çelebi Üniversitesi rektörlük binası ile Vali Konağı'nın takası için yeni bir imar planı yapılmasını istedi. Konu, Konak Belediyesi İmar Komisyonu'nda görüşülecek.

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı kiralandı Haberi

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı kiralandı

Gaziantep İl Özel İdaresi kapatılmasından önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne 29 milyon liraya satılan Vali Konağı ve lojman alanı yap-işlet-devret modeli ile 21 yıllığına kiraya verilmişti. Vakıflar Bölge Müdürlüğünün kasasına 21 yılın sonunda kiralama geliri olarak 65 milyon lira gibi bir rakamın girmesi bekleniyor.


“40 METRELİK YOL BOŞA PLANLANMADI”

7 bin 500 metrekarelik alanı 29 milyon liraya İl Özel İdaresi’nden satın alan Vakıflar Bölge Müdürlüğü burayla ilgili olarak akaryakıt istasyonu tadilatı yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisine başvuruda bulundu. Başvuru üzerine tadilatı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Meclisinin kararı uzun süre eleştiri konusu oldu. Yaşanan süreç ve alanda yetişkin ağaçların kesilmesi kamuoyunda da eleştiri konusu olurken CHP’li Şahinbey Belediye Meclis Üyeleri Zeki Gürsel, Hasan Şencan ve Yılmaz Kireç, adı geçen alanda akaryakıt istasyonunun yanı sıra...