20 / 05 / 2024

gaziantepte 5 adet arsa satılıyor

gaziantepte 5 adet arsa satılıyor

Gaziantep Şahinbey Güneykent Mahallesinde bulunan 5 adet arsa 11 milyon 225 bin 107 TL'ye açık arttırmayla satılacak...

İstanbul ve Ankara'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 adet arsa satılıyor! 

İBB ve Mabel Mamak Turizm İnşaat A.Ş., İstanbul ve Ankara illerinde yer alan toplam 5 adet arsayı 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İBB, Kağıthane ve Alibeyköy'de 5 adet arsa satıyor! Mega kentte arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor. Peki satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar...

İstanbul'da arsa arayanlara müjde! İBB 5 adet arsayı bu tarihte satıyor!

İBB Eyüpsultan ve Sarıyer ilçelerinde yer alan toplam 5 adet arsayı satıyor. Peki megakentte yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Kütahya Gediz Belediyesi 5 adet taşınmazı satıyor!

Gediz Belediye Başkanlığı 2 mahallesindeki 5 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. Taşınmazların satış ihalesi 13 Aralık 2023 Çarşamba Günü 14:00 ile 15:00 saatleri arasında yapılacak.

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksitle satıyor!

Kütahya Dumlupınar Milli Emlak, Kütahya ili, Dumlupınar ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Kütahya Dumlupınar'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

gaziantepte 5 adet arsa satılıyor Haberi

gaziantepte 5 adet arsa satılıyor

Gaziantep Şahinbey Güneykent Mahallesinde bulunan 5 adet arsa Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafından açık arttırmayla satılacak.


975 metrekare arsa 780 bin 64TL, 974 metrekare arsa 779 bin 968 TL, 1080 metrekare arsa 810 bin 690 TL, 1193 metrekare arsa 854 bin 385 TL, 1000 metrekare alana sahip arsa ise 800 bin TL'ye satılacak.


Gayrimenkullerin satışı 7 Kasım 2012 tarihinde saat 15:00'da Gaziantep Şahinbey İlçe Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda açık arttırmayla...