13 / 05 / 2024

Gaziantepte bir ev yıkıldı

Gaziantepte bir ev yıkıldı

Gaziantep İslahiye ilçesinde sağanak nedeni ile 1 ev yıkıldı. Kaymakam Ünal Çakıcı, yağışın etkili olduğu Boğaziçi, Tespi, Tandır, Kayabaşı ve de Yağızlar mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

Mağdur ev sahibinden dikkat çeken mesaj: Bir yıllık kaybım 228 bin TL!

Ev sahibi ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, mağdur bir ev sahibinin mesajı oldukça dikkat çekti. Yaşadığı mağduriyeti paylaşan ev sahibi bir yıllık kaybının 228 bin TL olduğunu söyledi.

Mağdur ev sahibinden bir isyan daha: '5-6 sene süren tahliye davası mı olur?'

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalar devam ederken, mülk sahipleri de mağduriyetlerini sosyal medya üzerinden sık sık dile getiriyor. Mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak isyan etti. İşte o paylaşım...

Mağdur ev sahibinden düşük kiralara bir isyan daha: 1.500 TL ev kirası olur mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de düşük kiralara isyan ederek, "1.500 TL ev kirası olur mu?" diye sordu.

Ev alacaklara kredi şoku! Bir ev alan iki ev parası faiz ödüyor: 2.4 milyon TL kredinin aylık taksiti en az 72 bin TL!

Konut kredilerinde aylık maliyet de resmen fırladı. Artık bir konut alan vatandaş, iki ev parasını da bankaya faiz şeklinde ödüyor. İşte ayrıntılar...

İkinci evini alacaklar dikkat! 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek!

Ev fiyatlarında yaşanan fahiş artışların engellenmesi amacıyla BDDK’nın ikinci evini alacaklara banka kredisi oranını yüzde 22,5’e düşürmesinin etkileri sık sık gündem oluyor. Artık 4 milyon TL'lik bir ev için 900 bin TL kredi alınabilecek. Fiyatlar düşecek mi? 

Bir ev satışı ortalama kaç gün sürer?

Emlak sektöründe merak edilen konulardan biri de ev satışının kaç gün sürdüğüdür. Özel mülklerin satışlarının hemen yapılması beklenemez. Ev satışında büyük rol oynayan bazı faktörler vardır. Bu faktörlere bağlı olarak satışı kısa veya uzun süreli olabilir. Peki bir ev ortalama kaç günde satılır?

İstanbul’da iki emekli maaşı bir ev kirasına yetmiyor!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) verileri İstanbul’da iki emekli maaşının bir ev kirasına yetmediğini gözler önüne serdi. İşte detaylar... 

Bu veriler şok edecek! Asgari ücretli 2 odalı bir ev almak için kaç sene çalışmak zorunda?

Türkiye genelinde konut fiyatlarında tarihinde görülmediği kadar pahalılaştı. Peki bu durumda asgari ücretle çalışan bir kişi ortalama 2 odalı bir ev almak isterse ne kadar çalışmak zorunda kalacak? İşte o hesabın ‘pes’ dedirten sonucu!

Tek katlı bir ev kaç günde biter?

İnşaatların belli bir bitim tarihi bulunmaktadır. Bu süreç kat sayısına göre değişiklik göstermektedir. Peki “Tek katlı bir ev kaç günde biter?” İşte merak edilen detaylar!

Gaziantepte bir ev yıkıldı Haberi

Gaziantepte bir ev yıkıldı

İslahiye ilçesinde, sel sularına kapılan 52 küçükbaş hayvan telef oldu, 1 ev yıkıldı.


Kaymakam Ünal Çakıcı, yağışın etkili olduğu Boğaziçi, Tespi, Tandır, Kayabaşı ve Yağızlar mahallelerinde incelemelerde bulundu. 


Sağanağın sele dönüşmesi sonucu büyük zarar oluştuğunu ifade eden Çakıcı, Boğaziçi Mahallesi'ndeki bir köprünün çöktüğünü söyledi. 


Bazı mahallelere elektrik verilemediğini vurgulayan Çakıcı, "Sel nedeniyle içme suyu şebekesi de zarar gördü. Çöken alt yapıyı düzeltmeye çalışıyoruz. Büyük bir afet yaşandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri ekipleri çalışmalara başladı" dedi.


Çakıcı, hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. 


Bu arada Yağızlar Mahallesi'nde Mehmet Kurt'a ait 1 ev yıkıldı.


Aynı bölgede Kadir Kurt'a ait 52 küçükbaş hayvan da sel sularına kapılarak telef...