10 / 05 / 2024

gaziantepte kiralık özel eğitim tesisi

gaziantepte kiralık özel eğitim tesisi

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Gaziantep Şehitkamil İncilipınar mahallesinde yer alan özel eğitim tesisini kiraya verecek. İhale 27 Ocak 2014 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da KYK ve özel yurtlara talebin artmasıyla kiralık ev fiyatları dengelendi!

İstanbul'da üniversite kayıtlarının başlamasıyla öğrenciler KYK ve özel yurtlara yerleşmeye başladı. KYK ve  yurtlara talebin artmasıyla kiralık evlere olan talep azaldı ve fiyatlar dengelendi.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Kiralık konut piyasası için kamu-özel sektör iş birliği önerisi! 

Yükselen ev fiyatları nedeniyle, satın alma eğilimine bağlı olarak konut sahibi olmak gitgide zorlaşırken, kiralık evler için bir öneri geldi. İşte ayrıntılar...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Hatay Arsuz'da 28 yıllığına kiralık özel sağlık tesisi yaptırılacak!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay'ın Arsuz ilçesi, Karaağaç Fahura mevkiinde bulunan arsada Özel Sağlık Tesisi yaptırarak 28 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 23 Mart'ta yapılacak işin bedeli 24 milyon 843 bin 762 TL olarak belirlendi.

Kiralık mağazalar için özel maliyetler konusu!

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Balcı, Dünya gazetesinde yayımlanan makalesinde 'Kiralık mağazalar için yapılan sabit gider harcamalarında özel maliyetler konusu'nu aktardı. Ahmet Balcı'nın yazısı şöyle...

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

gaziantepte kiralık özel eğitim tesisi Haberi

gaziantepte kiralık özel eğitim tesisi


Gaziantep Şehitkamil İncilipınar mahallesinde yer alan özel eğitim tesisini kiraya verecek. Muhammen bedeli 15 milyon 512 bin lira olarak belirlendiği ihale 27 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için