21 / 05 / 2024

gaziantepte yeni havuz nereye yaptırılacak

gaziantepte yeni havuz nereye yaptırılacak

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Trafik sigortasında yeni dönem! Sistem sil baştan değişiyor! Kimi, nasıl ilgilendirecek? Detaylar tek tek açıklandı!

Trafik sigortasına yönelik Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle sistemde değişiklik yapıldı. Yeni sisteme göre trafik sigortasından prim teklifi alamayanlar için ortak bir havuz oluşturulacak. Aynı zamanda, prim tutarı SEDDK tarafından belirlenecek.

Yeni Zelanda'daki 12 konteynerden yapılan ev dikkat çekiyor!

Yeni Zelanda'nın Waikato bölgesinde geniş bir arazide yapılan konteyner ev, alışılmışın dışındaki tasarımıyla dikkat çekiyor. 12 adet konteynerin birleşiminden inşa edilen evde 6 adet yatak odası ve havuz yer alıyor. 

Craven Cottage Stadı'na spor salonu ve havuz inşa edilecek!

İngiliz futbol kulübü Fulham, nehir tarafında bulunan tribününü yıkarak yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Yeni yapılan tribünde spor salonu ve havuz da yer alacak.

Erzincan jeotermal kaplıca inşaatında son durum!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu. Cemalettin Başsoy "Bu bölgede 470 x 380 cm ebatlarında 12 yeni havuz inşa ediyoruz. " dedi.

Ekşisu Kaplıcalarının Temelleri Atıldı!

Erzincan Belediyesi kaplıcaları yeniliyor. Bölgede 1 milyon 110bin TL’lik yatırım yapmayı planlayan Erzincan Belediyesi modern kapalı kabinler inşa edeceğini belirtti. Projede 12 yeni havuz planlanıyor.

Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde havuz sökülüp yenilenecek!

Kağıthane Belediyesi; Kağıthane İlçesi Nurtepe Sosyal Tesisleri Alt Alanındaki Mevcut Havuzun Sökülüp Yeni Havuz Yaptırılması İşi 23 Eylül 2014 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkıyor.

Anıttepe yüzme havuzu yıkılıyor!

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Ankaralılar'a yeni havuz müjdesi verdi: Havuzun bulunduğu binaya 'dayanıklılık raporu' verilmedi ve kapatma kararı tamamen güvenlik nedeniyle alındı dedi...

Anıttepe'de yıkılan havuzun yerine modern havuz inşa edilecek!

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Ankaralılar'a yeni havuz müjdesi verdi: Havuzun bulunduğu binaya 'dayanıklılık raporu' verilmedi ve kapatma kararı tamamen güvenlik nedeniyle alındı dedi...

Pekcan Havuz, Casa De Playa'da havuz inşaatını tamamladı!

Pekcan Havuz, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki prestij projelerine Kuryap İnşaat'ın rezidans ve otel konseptini bir arada sunduğu yeni projesi Casa De Playa' yı da ekledi...

Bahçelievler'e yeni yüzme havuzu geliyor!

Bahçelievler'e yeni yapılacak olan yüzme havuzu için ihale İBB tarafından yarın düzenlenecek. İhale sonrası 5 gün içinde işe başlanacak ve yüzme havuz 360 takvim gününde tamamlanacak.

Yeni Hayat Evleri 2'de 105 bin liraya 1+1! Ağustos'ta teslim!

Yeni Hayat Evleri 2'de fiyatlar 105 bin liradan başlıyor. Projede fitness salonu, çocuk kulübü, kapalı otopark, market, spor salonu, çok amaçlı salon, kafe, havuz, güvenlik bulunuyor...

Pasaport'taki projeye havuz inşa ediliyor!

Pasaport'taki marina küçültülüp, Konak Pier'e yaklaştırıldı. Yeni projeyle, deniz içinde havuz yapılacak

Gayrimenkulde yeni trend çatısında havuzu olan projeler!

Yeni projelerde çatıda havuz uygulaması dikkat çekiyor. Son olarak Era, Göktürk'te havuzu çatıya koyarak metrekare fiyatlarını yüzde 30 artırdı. MNG'nin Erzurum'da başlattığı yeni projede de çatıda 4 havuz var.

gaziantepte yeni havuz nereye yaptırılacak Haberi

gaziantepte yeni havuz nereye yaptırılacak

İlçe genelinde yapılan kapalı yüzme havuzları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu. şuana kadar Hanımlar yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu olmak üzere iki havuz yaptık. 


Hanımlar Yüzme havuzu, spor ve kültür merkezi 5 katlı bir kompleks şeklinde olup, tamamen hanımlara özel bir tesis olarak hizmet veriyor. 


Tesisimizde Yüzme havuzu yanı sıra, Spor Salonları, Türk Hamamı, Kafeterya, Sauna, Çok amaçlı Salon, Kreş, Hobi Kursları, Sanat Galerisi, Meslek Edindirme Kursları, Restoran ve Kabul Günü Salonu bulunmaktadır.Akkent Spor köyü içerisinde hizmete  sunduğumuz Yüzme havuzumuz ise erkeklere yönelik hizmet vermekte olup. 

üçüncü yüzme havuzumuzu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parla olan Yeşilvadi Parkımız içerisine yapıyoruz. 12,5 metre eninde 25 metre uzunluğunda bir alana sahip olan havuzumuz 4644 metrekare inşaat alanına...