02 / 05 / 2024

Gaziemir Akçay Caddesi

Gaziemir Akçay Caddesi

İzmir’e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi’nde bulunan yeni merkez ofisini düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebilfez Akçay tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Reform Art Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Art Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ömer Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Black Hotel Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Doğan ve Sezer Akçay ortaklığında kuruldu.

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armar Otelcilik Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdullah Akdeniz ve Gökhan Akçay ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Akçay Caddesi Haberi

Gaziemir Akçay Caddesi

Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir'in Akçay Caddesi'ndeki yeni ofisini seçkin davetlilerin katıldığı törenle hizmete açtı. Açılışa katılanlara teşekkür eden Musa Çiçek İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uz, "Birinci önceliğimiz bugüne kadar müşteri memnuniyeti oldu. Bundan sonra da öyle olacak" dedi. Merhum Musa Çiçek tarafından 45 yıl önce kurulan firmalarının güçlenerek yoluna devam etmeyi amaçladığını belirten Uz, aile şirketi olmalarına karşın görev dağılımı konusunda eşitliği baz alan yatay yapılanmayı tercih ettiklerini ifade etti. Son olarak 232 Flora projesiyle dikkat çektiklerini belirterek gösterilen ilgiye teşekkür eden Uz, ekim ayında da yeni bir projenin başlangıcını gerçekleştireceklerini ifade etti. Uz, "Müşterilerimiz, havalimanı yönünde Akçay Caddesi üzerindeki yeni ofisimizde de proje maketlerini inceleyebilecek, satış temsilcisi ve firma yetkilileri ile görüşebilecek" dedi.



Sabah Egeli




Haber İzmir 9 Eylül...