05 / 05 / 2024

Gaziemir Amassİzmir satış ofisi

Gaziemir Amassİzmir satış ofisi

İçerisinde rezidans daire ve ofisin yer aldığı Amass İzmir projesinin temelleri Ocak ayında atılması planlanıyor. Gaziemir Amassİzmir fiyat listesi kapsamında 269 bin TL 'den başlıyor.

İstanbul Tuzla'da arsa, İzmir Gaziemir'de de ofis satılıyor! 

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı ve İzmir Noter Odası Başkanlığı tarafından 2 adet gayrimenkul satılıyor. Peki satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İzmir'deki 85 gayrimenkulü satıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir ili, Bayraklı, Gaziemir, Karabağlar, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 85 adet mesken nitelikli gayrimenkulü 29 milyon 165 bin TL'ye satıyor...

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İzmir Gaziemir'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Sakarya Mahallesi, 289 ada 5 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor...

Gaziemir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Atıfbey Mahallesi 1442 ada, 1 parselde yer alan 3 bin metrekarelik arsayı 9 milyon TL'ye icradan satıyor...

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Alsancak Evora İzmir satış ofisi!

Alsancak Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.090 bağımsız bölümden meydana gelen projede konutların yanı sıra ticari fonksiyonlar bulunuyor.

Gaziemir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 717 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış tarihi 3 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 165 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Gaziemir Amassİzmir satış ofisi Haberi

Gaziemir Amassİzmir satış ofisi

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje Gaziemir merkezde yükseliyor. Proje toplam 69 adet daireden meydana geliyor.


Lokasyon bilgisine göre Adnan Menderes Havalimanı 2 dakika, İzmir Çevre yollarına 5 dakika, Fuar izmir’e 5 dakika, Konak’a 20 dakika, Alsancak’a 25 dakika, Çeşme’ye 50 dakika, Kuşadası’na 55 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Amassİzmir projesinde sosyal seçenekleri arasında projede fitness salonu, açık ve kapalı otopark, bahçe ve teraslarda peyzaj alanları yer alıyor. Projede 2017 yazında teslim edilmesi planlanıyor.


İzmir  İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükselen projenin temelleri Ocak ayında atılması öngörülüyor. Proje rezidans daire ve ofisten meydana geliyor.


Gaziemir Amassİzmir fiyat listesi kapsamında 269  bin TL'den başlıyor ve 460 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla ödeme seçenekleri yer alıyor.


Adres: Akçay Caddesi No: 278/2 Gaziemir...